Op korte termijn een studio nodig?

Snel wonen met dementie bij Dagelijks Leven

Bent u voor uw familielid of verwant met dementie op korte termijn op zoek naar een plek om te wonen met zorg op maat? Met 96 kleinschalige woonzorglocaties voor mensen met dementie is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt. Een huis waar het prettig wonen is, gewoon als thuis. En betaalbaar voor iedereen, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Bij Dagelijks Leven denken wij vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Wij vinden eigen regie erg belangrijk, evenals zelfredzaamheid en eigenwaarde. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! Meehelpen in de tuin? Fijn uitslapen of juist vroeg uit de veren? Alles mag, niets moet. Onze huizen staan midden in de wijk en vormen een veilige, sociale en vertrouwde omgeving. De studio van de bewoner, met badkamer, voelt door de inrichting met eigen spullen helemaal als thuis.

Rondleiding door een locatie van Dagelijks Leven

Alle huizen van Dagelijks Leven zijn huiselijk, knus ingericht en voorzien van een grote tuin. Nieuwsgierig naar hoe een locatie er van binnen uitziet? In deze video wordt u rondgeleid door een van onze huizen en hoort u meer over onze gespecialiseerde dementiezorg. U zult zien dat wij het nét even anders doen dan een regulier verzorgingshuis of verpleeghuis. Een bewoonster vertelt verder hoe het is om te wonen bij Dagelijks Leven.

Wilt u meer informatie over wonen bij Dagelijks Leven? Lees dan onze pagina’s over ‘Wonen bij‘.

Meer informatie

Huizen met een studio beschikbaar (of een korte wachtlijst)

“Ik doe hier gewoon waar ik zelf zin in heb.” 

“Ik doe hier gewoon waar ik zelf zin in heb.” 

Interview met moeder en dochter

Mevrouw Elgershuizen woont bij Dagelijks Leven in Delft. Vooral de gezelligheid en het feit dat er altijd wel iemand in de buurt is doen haar goed.

“Je klessebest wat met elkaar. Je gaat eens wat met de een praten, dan heb je met de ander pret. Dat is gezellig, hoor. Je eet samen. En het eten is ook nog eens erg lekker. Drie gangen, elke dag. Wat wil een oud mens nog meer?”

Lees het hele interview

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich zelf helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk de huizen