DL academy instructeur geeft training

DL Academy

Een eigen opleidingscentrum

Bij Dagelijks Leven krijg je de ruimte om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met ons eigen opleidingscentrum: de DL Academy, krijg je de beste opleidingstrajecten passend bij jouw functie. De DL Academy staat voor groei en inspiratie. De Academy maakt je nieuwsgierig, nodigt je uit en ontwikkelt je als persoon en in je functie.

Wanneer je bij ons in dienst bent krijg je toegang tot onze leeromgeving. Hierin vind je een volledig aanbod aan e-learnings en een overzicht met onze fysieke scholingen. Alles wat je nodig hebt overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt jouw eigen bekwaamheidspaspoort met daarbij opleidingen die specifiek gericht zijn op jouw functie. Omdat we veel opleidingen zelf ontwikkelen blijft het aanbod continu groeien.

BBL

Ben je op zoek naar een leerwerkplek om je verder te ontwikkelen? Dat kan binnen Dagelijks Leven! Wij bieden BBL-leerwerkplekken aan voor de opleidingen tot Helpende niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4.

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg en is een combinatie van werken en leren op MBO-niveau. Binnen Dagelijks Leven hebben we op onze diverse locaties door het land regelmatig BBL-vacatures voor mensen die zich verder willen ontwikkelen.

Meer informatie over onze BBL-opleidingen?

Meer weten over BBL

BOL

Ben je een BOL-leerling en op zoek naar een stageplaats om je verder te ontwikkelen? Ook dit is mogelijk bij Dagelijks Leven! BOL staat voor beroepsopleidende leerweg. Binnen Dagelijks Leven hebben wij op diverse locaties door het land regelmatig stageplaatsen beschikbaar waarbij je in een korte periode veel praktijkervaring opdoet. Wij bieden voornamelijk mbo zorg-gerelateerde stageplaatsen aan. Bij Dagelijks Leven krijg je een stageovereenkomst met daarbij een stagevergoeding conform CAO VVT, afhankelijk van de duur van de stage.

Meer informatie over onze BOL-stages?

Meer weten over BOL

GVP opleiding

Ben jij verzorgende IG en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van bewoners met psychiatrische en/of psychogeriatrische problematiek? Dan is de opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie iets voor jou! De GVP is binnen ons zorgteam dé specialist op het gebied van dementieklachten. Voor deze interne opleiding is een verzorgende IG-diploma verplicht. Op elke locatie is er plek voor 2 GVP’s. Soms hebben we een vacature waarbij we een opleidingsplek aanbieden tot GVP. Je kunt ook de opleiding doen als je al bij Dagelijks Leven werkt. Interesse in de opleiding? Bekijk actuele aanbod voor GVP-vacatures.

Verzorgende IG & GVP vacatures

Janneke Hendrix “Dit traject was een unieke kans om mijn ambities te realiseren. Ik heb mezelf ontwikkeld door veel praktijkervaring op te doen, door met verschillende locatiemanagers te werken en door interessante en leerzame trainingen over leidinggeven en communicatie.”

Janneke Hendrix “Dit traject was een unieke kans om mijn ambities te realiseren. Ik heb mezelf ontwikkeld door veel praktijkervaring op te doen, door met verschillende locatiemanagers te werken en door interessante en leerzame trainingen over leidinggeven en communicatie.”

Traineeship tot locatiemanager

Dagelijks Leven wil gemotiveerde en getalenteerde verpleegkundigen met een uitdagend traineeprogramma opleiden voor de functie van locatiemanager binnen Dagelijks Leven. Het traineetraject is een mooie combinatie van praktijk en theoretische scholingen. Je leert in de praktijk, op diverse locaties wat er nodig is om een locatie te leiden bij Dagelijks Leven. In de trainingen leer je leiding te geven, gesprekken te voeren en te plannen en organiseren. Een mooi en divers programma op maat waar je veel over jezelf en Dagelijks Leven leert. 

 

Bekijk de vacatures

Opleiden in de DL Academy gaat op 3 manieren:

  • Digitaal: via ons eigen online leerplatform waar alle medewerkers toegang tot hebben.
  • Met elkaar: Klassikaal of via (online) bijeenkomsten.
  • Training on the job: coaching gericht op wat er voor jullie locatie specifiek nodig is.

Belangrijke cursussen:

  • Inzicht in Dementie en Onbegrepen gedrag
  • Hygiëne en Infectiepreventie
  • Vrijheid & Veiligheid (Wzd)
  • Diverse managementopleidingen (voor leidinggevenden)

Bekijk alle vacatures bij Dagelijks Leven.