DL Academy

Een eigen opleidingscentrum

Bij Dagelijks Leven krijg je de ruimte om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met ons eigen opleidingscentrum: de DL Academy, krijg je de beste opleidingstrajecten passend bij jouw functie. De DL Academy staat voor groei en inspiratie. De Academy maakt je nieuwsgierig, nodigt je uit en ontwikkelt je als persoon en in je functie.

Wanneer je bij ons in dienst bent krijg je toegang tot onze leeromgeving. Hierin vind je een volledig aanbod aan e-learnings en een overzicht met onze fysieke scholingen. Alles wat je nodig hebt overzichtelijk bij elkaar. Je krijgt jouw eigen bekwaamheidspaspoort met daarbij opleidingen die specifiek gericht zijn op jouw functie. Omdat we veel opleidingen zelf ontwikkelen blijft het aanbod continu groeien.

Traineeship tot locatiemanager

Heb jij ambitie om locatiemanager te worden? Met ons eigen ontwikkelde traineeship leiden we talenten op om uiteindelijk een locatie te gaan runnen. Met specifieke opleidingen en ‘coaching on the job’ word je klaar gestoomd voor het werk op jouw eigen locatie. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures.

BBL

Ben je op zoek een leer-/werkplek om je verder te ontwikkelen? Dat kan binnen Dagelijks Leven! Wij bieden BBL leer-/werkplekken aan voor de opleidingen tot Helpende niveau 2 en Verzorgende IG niveau 3.

BBL staat voor Beroepsbegeleidende leerweg en is een combinatie van werken en leren op MBO niveau. Binnen Dagelijks Leven hebben we op onze diverse locaties door het land regelmatig BBL vacatures voor mensen die zich verder willen ontwikkelen

Meer informatie over onze BBL-opleidingen?

Meer weten

Opleiden in de DL Academy gaat op 3 manieren:

  • Digitaal: via ons eigen online leerplatform waar alle medewerkers toegang tot hebben.
  • Met elkaar: Klassikaal of via (online) bijeenkomsten.
  • Training on the job: coaching gericht op wat er voor jullie locatie specifiek nodig is.

Belangrijke cursussen:

  • Inzicht in Dementie en Onbegrepen gedrag
  • Hygiëne en Infectiepreventie
  • Vrijheid & Veiligheid (Wzd)

Voor leidinggevenden:

  • Diverse management opleidingen

Bekijk alle vacatures bij Dagelijks Leven.