De maatregel voor het sluiten van onze locaties is door de overheid versoepeld. In het belang van onze bewoners hebben wij strikte maatregelen opgesteld voor het bezoek. Zodat we bezoek weer kunnen toelaten, maar onze bewoners ook zo goed mogelijk kunnen beschermen. Er is een bezoekersregeling opgesteld op basis van de landelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie ActiZ. Hierover is gecommuniceerd met de vertegenwoordigers van onze bewoners. Er wordt 1 vaste bezoeker per bewoner aangewezen. De bewoner kan 1 keer per week 1 vaste bezoeker ontvangen. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met uw locatiemanager.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links
indeed-top-rated-workplace-nederland

Werken bij Verzorgende IG, Verpleegkundige, Helpende
Gastvrouw (3)

Verzorgende IG

Bekijk de vacatures
Verpleegkundige (2)

Verpleegkundige

Bekijk de vacatures
vacancy-image-03-min

(Trainee) Locatiemanager

Bekijk de vacatures
Elbert Vermaak

Specialist ouderengeneeskunde

Bekijk de vacatures
vacancy-image-11

Verpleegkundig specialist

Bekijk de vacatures
dagelijks-leven

Staf & ondersteuning

Bekijk de vacatures
Activiteitenbegeleider (2)

Activiteitenbegeleider

Bekijk de vacatures
Verzorgende IG (2)

Gastvrouw / heer

Bekijk de vacatures
Helpende (1)

Huishoudelijk verzorger

Bekijk de vacatures

Dit kunnen we je vast verklappen over het werk bij Dagelijks Leven

Wij hebben nieuw gebouwde of volledig gerenoveerde kleinschalige (max 22 bewoners) huizen voor mensen met dementie. De huizen hebben een prachtige moderne inrichting. Elke bewoner heeft zijn eigen studio en er zijn twee grote woonkamers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze zorg betaalbaar is voor iedereen, ook met alleen een AOW als inkomen. Elk huis heeft een eigen kok die heerlijke verse maaltijden maakt voor de bewoners. Daarnaast hebben we servicemonteurs in dienst, zodat ons zorgpersoneel écht met de zorg bezig kan zijn. Wij geloven in persoonlijke zorg waarbij onze bewoners worden betrokken bij het dagelijks leven en de daarbij behorende taken. In elk huis worden elke dag leuke activiteiten georganiseerd door de activiteitenbegeleiders. Ons doel is dat onze bewoners – zoals ons motto al zegt – zich écht als thuis voelen. Je merkt al snel dat het leeft in onze huizen en komen er graag. Kom jij er ook?

Bij Dagelijks Leven hebben we bijna 50 kleinschalige huizen voor mensen met dementie door heel Nederland. Kies jouw functie(categorie) en vind de vacature die bij jou past.