Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links
indeed-top-rated-workplace-nederland

Gastvrouw (3)

Verzorgende IG

Bekijk de vacatures
Verpleegkundige (2)

Verpleegkundige

Bekijk de vacatures
vacancy-image-03-min

(Trainee) Locatiemanager

Bekijk de vacatures
Elbert Vermaak

Specialist ouderengeneeskunde

Bekijk de vacatures
vacancy-image-11

Verpleegkundig specialist

Bekijk de vacatures
dagelijks-leven

Staf & ondersteuning

Bekijk de vacatures
Activiteitenbegeleider (2)

Activiteitenbegeleider

Bekijk de vacatures
Verzorgende IG (2)

Gastvrouw / heer

Bekijk de vacatures
Helpende (1)

Huishoudelijk verzorger

Bekijk de vacatures

Dit kunnen we je vast verklappen over het werk bij Dagelijks Leven

Wij hebben nieuw gebouwde of volledig gerenoveerde kleinschalige (max 22 bewoners) huizen voor mensen met dementie. De huizen hebben een prachtige moderne inrichting. Elke bewoner heeft zijn eigen studio en er zijn twee grote woonkamers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze zorg betaalbaar is voor iedereen, ook met alleen een AOW als inkomen. Elk huis heeft een eigen kok die heerlijke verse maaltijden maakt voor de bewoners. Daarnaast hebben we servicemonteurs in dienst, zodat ons zorgpersoneel écht met de zorg bezig kan zijn. Wij geloven in persoonlijke zorg waarbij onze bewoners worden betrokken bij het dagelijks leven en de daarbij behorende taken. In elk huis worden elke dag leuke activiteiten georganiseerd door de activiteitenbegeleiders. Ons doel is dat onze bewoners – zoals ons motto al zegt – zich écht als thuis voelen. Je merkt al snel dat het leeft in onze huizen en komen er graag. Kom jij er ook?

Bij Dagelijks Leven hebben we bijna 50 kleinschalige huizen voor mensen met dementie door heel Nederland. Kies jouw functie(categorie) en vind de vacature die bij jou past.