Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

Dagelijks Leven gelooft dat zorg anders kan.

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting midden in de wijk. Huizen waar mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies zich prettig voelen. We bieden een veilige, sociale en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Kortom een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen!

Het fundament

Hoe je een locatie van Dagelijks Leven herkent?

Deze eigenschappen vormen de basis van al onze huizen en de manier waarop wij werken.

 • Karaktervolle en kleinschalige huizen midden in de wijk
 • Een eigen studio met badkamer voor al onze bewoners ingericht met eigen spullen
 • Dichtbij lokale voorzieningen en met een fijne tuin
 • Betaalbaar voor iedereen ook met alleen AOW als inkomen
 • Gastvrij en met echte aandacht voor bewoners en hun naasten
 • Denken in mogelijkheden met behoud van de eigen regie
 • Voortbouwend op het leven dat is geleefd
 • Een compact en vast team van zorgprofessionals
 • Actieve betrokkenheid van familie vrienden en buurtbewoners
 • Professionele begeleiding bij dagelijkse activiteiten waar bewoners enthousiast van worden
 • En dagelijks een vers bereide maaltijd

Onze Missie

Dagelijks Leven maakt het wonen met intensieve zorg in kleinschalige setting betaalbaar voor iedereen.

Onze Visie

Wonen met intensieve zorg voor mensen met geheugenverlies kan beter: meer welzijn, meer beleving en meer kwaliteit tegen lagere kosten. Dit realiseren we door het verbinden van goede medewerkers, het ontwikkelen van mooie en duurzame locaties, het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg en door efficiënt en effectief organiseren.

Kernwaarden

download de PDF

Dagelijks Leven biedt mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies zorg op maat, 24 uur per dag. Dat doen we vanuit kleinschalige huizen midden in de wijk, door heel Nederland. Openheid, vertrouwen en samenwerking zijn daarbij voor ons belangrijke kernwaarden. Alleen op deze wijze kunnen we het verschil maken en de zorg bieden die wij voor ogen hebben.

Kerncijfers Personeel
Graag geven wij u inzicht over de samenstelling van onze zorgteams. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cliëntenadministratie via 055 – 576 66 76 of mail info@dagelijks-leven.nl. We staan graag voor u klaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Dagelijks Leven bij u in de buurt?

Kijk dan op de paginaOnze huizen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze cliëntenadministratie via 055 – 200 23 03 of mail zorg@dagelijks-leven.nl als u vragen heeft of meer informatie wilt hebben. We staan graag voor u klaar.

Stichting Vrienden van Dagelijks Leven

In het najaar van 2016 is de Stichting Vrienden van Dagelijks Leven opgericht.

Deze stichting is speciaal voor mensen en organisaties die Dagelijks Leven een warm hart toedragen en een gift willen doen. Door de oprichting van de stichting worden de giften strikt gescheiden van de bedrijfsmatige activiteiten van Dagelijks Leven. Een onafhankelijk bestuur ziet toe op de inkomsten en besteding ervan.

Familieleden, bekenden of andere personen of organisaties die Dagelijks Leven een warm hart toedragen kunnen aangeven met welk doel ze een gift willen doen.

De giften worden te allen tijde besteed aan zaken of activiteiten die het welzijn en welbevinden van onze bewoners direct ten goede komen. Daarnaast zullen het altijd zaken of activiteiten zijn die niet tot de normale bedrijfsuitoefening, bedrijfsuitrusting behoren en waarvoor geen regulier budget is voorzien.

Stichting vrienden van Dagelijks Leven
Kanaal Zuid 145
7327 AA Apeldoorn
KvK: 67080189
IBAN: NL 85 RABO 0313 6494 80

Met een specifiek bestedingsdoel en voor een specifieke locatie

Zonder een specifiek bestedingsdoel maar voor een specifieke locatie

Met een specifiek bestedingsdoel maar zonder een specifieke locatie

Zonder een specifiek bestedingsdoel en zonder een specifieke locatie

Een unieke samenwerking

Fontys-Logo.svg
Het Sociaal Innovatie Centrum (SIC) is een samenwerking van Fontys Hogescholen en Dagelijks Leven. Binnen SIC Oisterwijk werken studenten van Fontys Hogeschool HRM en Psychologie samen met deskundigen vanuit zowel Fontys als Dagelijks Leven.

Bent u nieuwsgierig met welke projecten wij momenteel bezig zijn? Neem gerust contact met ons op via info@sic-oisterwijk.nl of via telefoonnummer 013 – 590 85 79.

Het SIC is een innovatiecentrum
Een laagdrempelig centrum voor ondersteuning van mensen met dementie en hun naasten. Dit centrum is een toegankelijke plek waar ontmoetingen tot stand komen tussen mensen met dementie en zonder dementie, tussen jong en oud, klein en groot. Verbinding maken tussen verschillende doelgroepen; dat is waar het SIC voor staat.

Vernieuwende interventies
In de periode van 2016 en 2020 richten we ons voornamelijk op het uitvoeren van vernieuwende interventies in de zorg en omgang met mensen met dementie. Dit gebeurt in samenwerking met meerdere partijen, zoals basisscholen, diverse zorgorganisaties, maar ook bijvoorbeeld de individuele mantelzorger. Krachten bundelen, dat vinden we belangrijk. Ons motto is dan ook: waarom moeilijk doen als het samen kan!