Een gezellig team is één van de voordelen die Dagelijks Leven biedt als werkgever

Informatie voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een baan? Of wil je gewoon weten hoe het zou zijn om te werken bij Dagelijks Leven? Op deze pagina vind je meer informatie.

Dagelijks Leven als werkgever

Dagelijks Leven staat voor goede zorg voor haar bewoners. En als jij als medewerker goed bent voor onze bewoners, zijn wij goed voor jou! We noemen de voordelen van werken bij Dagelijks Leven.

  • Gezellig team – Je werkt altijd in een gezellig, klein team. Waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de locatie. Je luncht samen en kunt op elkaar vertrouwen.
  • Persoonlijke zorg – Wil een bewoner uitslapen? Geen probleem! Helpen met de afwas? Meer dan welkom! Bij Dagelijks Leven zorgen we voor onze bewoners alsof ze nog thuis zijn. Dat wil jij toch zelf ook?
  • Goede arbeidsvoorwaarden – Je krijgt salaris en pensioen volgens de CAO VVT. Andere voordelen zijn een fietsplan, korting op je zorgverzekering, sportabonnement, computer en nog veel meer!
  • Scholing – Met ons eigen opleidingscentrum blijft jouw kennis up-to-date en je kunt ook een opleiding tot verzorgende IG of locatiemanager volgen.
  • Teamuitjes – Met je team organiseer je elk jaar een leuk teamuitje. Wat ga jij graag doen?

Dagelijks Leven in top 3 beste werkgevers van 2019

We zijn zo trots als een pauw, want Dagelijks Leven behoort tot de 3 beste werkevers van Nederland. De ‘Top-Rated Workplaces’ van Indeed is een ranglijst van de beste werkgevers in Nederland. Doordat we snel groeien, zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Dat talent willen we ook graag behouden. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers plezier en energie in hun werk hebben. Lees het hele artikel en de beoordeling van Indeed.

 

Foto's van evenementen voor medewerkers

Heleen over werken bij Dagelijks Leven

 

“Als verzorgende IG bij Dagelijks Leven krijg ik veel verantwoordelijkheid. Dat maakt het werken erg uitdagend. De verantwoording deel je met je hele team, waardoor het goed te doen is.”

 

Bekijk de ervaring van Heleen

Bekijk alle actuele vacatures binnen Dagelijks Leven.