Zzp bij Dagelijks Leven

Ben jij zzp’er, uitzendkracht of werk jij in de detachering? En wil jij werken bij Dagelijks Leven? Misschien is werken in onze Flexpool iets voor jou. Zo heb je dezelfde vrijheid én ben je net zo flexibel als een zzp’er, maar dan in loondienst.

Toch liever als zzp’er, uitzendkracht of via detachering aan het werk bij Dagelijks Leven? Kan ook. Maar let op: wij werken niet zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau. Dit betekent dat wij jou niet rechtsreeks inschakelen. Een mail waarin jij je diensten aanbiedt, nemen wij niet in behandeling.

Met welke bemiddelingsbureaus werken wij?

Onze eerste leverancier voor externe medewerkers (zzp’ers, uitzendkrachten en detachering) is Zorgwerk. Via hun platform komen al onze niet vervulde diensten als eerst beschikbaar.

Naast Zorgwerk werken wij ook nog met een aantal andere bemiddelingsbureaus, waar onze niet vervulde diensten worden uitgezet. Deze bureaus zijn:

Word Flexmedewerker

Wil jij niet via een bureau werken, maar wel extra geld verdienen, op verschillende locaties werken én meer flexibiliteit in je rooster? Kies dan voor flexwerk bij Dagelijks Leven. Je komt vast bij ons in dienst, maar werkt jouw uren op verschillende locaties in de buurt. Hier kies je tussen de beschikbare diensten je eigen rooster. Je krijgt voor jouw uren 10% bruto meer salaris en €0,40 per kilometer extra voor je totale reisafstand. Meer weten over flexibel werken bij Dagelijks Leven? Bekijk de pagina over onze Flexpool.

 

Meer over onze Flexpool

Mijn bemiddelingsbureau aanmelden voor zzp-diensten

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt is het een logische vraag of Dagelijks Leven contracten aan wil gaan met nieuwe bemiddelingsbureaus. Toch hebben wij nu genoeg partners en niet de intentie om daarop uit te breiden. Op dit moment gaan wij daarom niet in op aanvragen van nieuwe bemiddelingsbureaus, detacheringsbureaus of uitzendbureaus.

Bekijk alle actuele vacatures binnen Dagelijks Leven.