Zzp bij Dagelijks Leven

Ben jij zzp’er, uitzendkracht of werk jij in de detachering? En wil jij diensten werken bij Dagelijks Leven? Dit kan! Maar let op: wij werken niet zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau. Dit betekent dat wij jou niet rechtsreeks inschakelen. Een mail waarin jij je diensten aanbiedt, nemen wij niet in behandeling. Wil jij als zzp of uitzendkracht bij Dagelijks Leven werken? Schrijf je dan in bij één van onderstaande bemiddelingsbureaus.

Met welke bemiddelingsbureaus werken wij?

Onze eerste leverancier voor externe medewerkers (zzp’ers) is ZorgWerk. Via hun platform komen al onze niet vervulde diensten beschikbaar. Wil jij je kunnen inschrijven op een dienst bij Dagelijks Leven, dan raden wij je aan je in te schrijven als zzp’er of uitzendkracht bij ZorgWerk.

Naast ZorgWerk werken wij ook nog met een aantal andere bemiddelingsbureaus, waar onze niet vervulde diensten worden uitgezet. Ook via deze bureaus kan je bij Dagelijks Leven werken. Deze bureaus zijn:

Word Flex-medewerker

Wil jij niet via een bureau werken, maar wel extra geld verdienen, op verschillende locaties werken en meer flexibiliteit in je rooster? Kies dan voor flexwerk bij Dagelijks Leven. Je komt vast bij ons in dienst, werkt 8 uur op een vaste locatie en je andere uren op locaties in de buurt. Hier kies jij tussen de beschikbare diensten je eigen rooster. Je krijgt voor jouw uren 10% bruto meer salaris en €0,40 per kilometer voor je totale reisafstand. Meer weten over Flexwerk? Bekijk de pagina over onze flexpool.

 

Meer over flexwerk

Mijn bemiddelingsbureau aanmelden voor zzp-diensten

Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is een logische vraag of Dagelijks Leven contracten aan wil gaan met nieuwe bemiddelingsbureaus. Toch hebben wij nu genoeg partners en niet de intentie om daarop uit te breiden. Op dit moment gaan wij daarom niet in op aanvragen van nieuwe bemiddelingsbureaus, detacheringsbureaus of uitzendbureaus.

Bekijk alle actuele vacatures binnen Dagelijks Leven.