Een bewoonster zit aan tafel nadat ze ervoor heeft gekozen zich in te schrijven om te wonen bij Dagelijks Leven

Informatie over inschrijven

Aanmelden bij Dagelijks Leven

Denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed past bij iemand in uw naaste omgeving? Of weet u zeker dat u zelf zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Dan kunt u heel gemakkelijk online het inschrijfformulier invullen.

Hoe schrijf ik mij in?

Ga naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Op de pagina van het huis klikt u op de knop ‘Schrijf u eenvoudig in’. Zo komt u bij het online inschrijfformulier terecht. Is deze knop op de pagina van uw gewenste huis niet zichtbaar? Dan is de wachtlijst op dit moment erg lang. U kunt zich dan wel aanmelden, maar dient daarvoor even contact op te nemen met de betreffende locatie.

Het is ook mogelijk om het inschrijfformulier digitaal via de mail of geprint per post te ontvangen. Neem hiervoor contact op met onze zorgadministratie via zorg@dagelijks-leven.nl of vraag via de pagina van het gewenste huis een informatiepakket op.

Voorwaarden om te wonen bij Dagelijks Leven

Voordat u het inschrijfformulier invult is het handig om onze voorwaarden en in- en exclusiecriteria goed door te nemen. Om te kunnen wonen bij Dagelijks Leven is bijvoorbeeld in principe een Wet langdurige zorg (Wlz)-indicatie nodig, voor zorgprofiel VV05 of hoger. U kunt zich al wel aanmelden voordat u deze heeft ontvangen. Wij kunnen de indicatie later toevoegen aan uw aanmelding. Komt er een studio vrij op een locatie? Dan hebben mensen met een indicatie voorrang om te wonen bij Dagelijks Leven.

Twee bewoonster zitten aan tafel tijdens een activiteit te praten over wanneer zij zich hebben ingeschreven

Wachtlijst en wachttijden

Heeft u het inschrijfformulier ingevuld en verstuurd? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Het kan zijn dat er momenteel geen studio vrij is in het huis waar u zich voor wilt inschrijven. In dat geval wordt u op de eerder genoemde wachtlijst geplaatst. De actuele wachtlijst bekijkt u hier. Op de lijst staat per locatie precies aangegeven hoeveel wachtenden er op dit moment zijn.

Contact

Heeft u nog vragen? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen, vraag een informatiepakket aan of neem contact met op met onze zorgadministratie via 055-576 66 76 of zorg@dagelijks-leven.nl.