BBL opleidingen

Ben je op zoek een leer-/werkplek om je verder te ontwikkelen? Dat kan bij Dagelijks Leven! Wij bieden BBL leer-/werkplekken aan voor de opleidingen tot helpende niveau 2 en verzorgende IG niveau 3.

BBL (Beroepsbegeleidende leerweg)

BBL staat voor Beroepsbegeleidende leerweg en is een combinatie van werken en leren op MBO niveau. Binnen Dagelijks Leven hebben we op onze diverse locaties door het land regelmatig BBL vacatures voor mensen die zich verder willen ontwikkelen tot helpende niveau 2 of verzorgende IG niveau 3 (let op: wij bieden geen leer-/werkplekken voor de combi verzorgende IG/MMZ opleiding aan). Binnen een BBL opleiding ga je over het algemeen 1 dag per week naar school en de overige dagen werk je op locatie.

Hierdoor heb je de mogelijkheid de geleerde theorie direct in te zetten in de praktijk. Bij Dagelijks Leven word je tijdens je opleiding ondersteund door een praktijk- en werkbegeleider. Je hebt met hen nauw contact en zij zijn jouw eerste aanspreekpunt en geven feedback op je werkzaamheden en schoolopdrachten. Gedurende de tijd dat je bij Dagelijks Leven werkzaam bent, doe je veel kennis en vaardigheden op en ontwikkel je een professionele beroepshouding. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarbij ontwikkeling het uitgangspunt is. De combinatie van werken en leren is een uitstekende voorbereiding op je toekomst binnen de zorgwereld.

Jolien – “Ik help je graag verder. Neem gerust contact op.”

Wil je meer weten?

Heb je interesse om een BBL opleiding te doen binnen Dagelijks Leven of heb je meer informatie nodig over onze opleidingsmogelijkheden? Dan kun je altijd contact opnemen met de afdeling opleidingen. Stuur een mail naar Jolien, ze zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact