BOL opleidingen

Zoek jij een uitdagende stageplaats om je verder te ontwikkelen? Dat kan binnen Dagelijks Leven! Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden BOL stageplaatsen aan voor diverse MBO opleidingen, van Assistent Dienstverlening niveau 1 tot en met Verpleegkundige niveau 4.

BOL – stage

BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg en is een combinatie van leren en stagelopen in de praktijk op MBO niveau, waarbij je het grootste gedeelte op school zit. Dagelijks leven heeft op onze diverse locaties door het land regelmatig BOL stageplaatsen beschikbaar. Binnen een BOL opleiding ga je vaak 3 a 4 dagen in de week naar school waar je de theorie van jouw opleiding leert, daarnaast loop je vaak voor een kortere periode stage om zo voldoende praktijkervaring op te doen. Zo pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk. Een praktijk- en een werkbegeleider van Dagelijks Leven ondersteunen je tijdens je opleiding. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt en geven feedback op je werkzaamheden en schoolopdrachten. Tijdens je stage bij Dagelijks Leven doe je veel kennis en vaardigheden op en ontwikkel je een professionele beroepshouding. Binnen Dagelijks Leven ontvang je een stagevergoeding, afhankelijk van het aantal stage-uren.

BOL stages bij Dagelijks Leven

Assistent Dienstverlening

Als stagiair Assistent Dienstverlening niveau 1 werk je voornamelijk mee in de huiskamer en met de huishoudelijk medewerker. Daarnaast wandel of doe je een boodschap met onze bewoners. Ook help je bij het koken en bij de activiteiten.

Helpende

Als stagiair Helpende niveau 2 werk je voornamelijk samen met onze helpende. Je ondersteunt bij het uit bed halen en wassen van de bewoners en het naar bed brengen. Daarnaast wandel of doe je een boodschap met onze bewoners. Ook help je bij het koken en bij de activiteiten.

Verzorgende IG

Als stagiair Verzorgende IG niveau 3 regel je de dagelijkse verzorging via het persoonlijk zorgplan. Je biedt persoonlijke en passende zorg en signaleert verandering in het gedrag van bewoners, rapporteert dit en je onderneemt hierop actie. Ook onderhoud je contact met de familie van onze bewoners.

Verzorgende IG / MMZ

Als stagiair Verzorgende IG / Medewerker Maatschappelijke werk niveau 3 je met onze activiteitenbegeleidster, verzorgenden en verpleegkundigen. Twee keer per dag wordt er een activiteit met bewoners gedaan, jij helpt hierbij. Ook organiseer je zelf activiteiten en de dagelijkse verzorging via het persoonlijk zorgplan.

Verpleegkundige

Als stagiair Verpleegkundige niveau 4 organiseer je de dagelijkse verzorging aan via het persoonlijk zorgplan. Je biedt persoonlijke en passende zorg en signaleert wijzigingen in het gedrag van de bewoners, rapporteert dit en je onderneemt hierop actie. Ook onderhoud je contact met de familie van onze bewoners.

Solliciteren stageplaats

Kijk bij vacatures of hieronder om te zien of we momenteel stageplaatsen beschikbaar hebben. Alle stageplaatsen die we momenteel beschikbaar hebben zijn op onze vacaturesite te vinden en zijn leidend, wij maken geen gebruik van stagemarkt. Zijn er geen open vacatures of staat jouw gewenste vacature voor de stageplaats er momenteel niet bij? Houd dan de vacaturesite goed in de gaten. Een brief/open sollicitatie sturen naar jouw gewenste locatie mag natuurlijk altijd.

 

Naar de vacatures