Een bol medewerker van Dagelijks Leven loopt samen met een bewoonster met dementie tijdens haar stage door de tuin van haar stageplek

BOL opleidingen

Zoek jij een uitdagende stageplaats om je verder te ontwikkelen? Dat kan bij Dagelijks Leven! Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden BOL-stageplaatsen aan voor diverse MBO-opleidingen, van Assistent Dienstverlening niveau 1 tot en met Verpleegkundige niveau 4.

BOL – stage

BOL staat voor Beroepsopleidende Leerweg en is een combinatie van leren en stagelopen in de praktijk op MBO-niveau, waarbij je het grootste gedeelte van de week op school zit. Dagelijks leven heeft op verschillende locaties door heel Nederland regelmatig BOL-stageplaatsen beschikbaar. Volg jij een BOL-opleiding? Dan is de kans groot dat je 3 à 4 dagen in de week naar school gaat om de theorie te leren. Daarnaast loop je vaak voor een kortere periode stage om zo voldoende praktijkervaring op te doen. Tijdens jouw stage pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk. Een praktijk- en een werkbegeleider van Dagelijks Leven ondersteunen je tijdens je opleiding. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt en geven feedback op je werkzaamheden en schoolopdrachten. Tijdens je stage bij Dagelijks Leven doe je veel kennis en vaardigheden op en ontwikkel je een professionele beroepshouding. Je ontvangt een stagevergoeding, afhankelijk van het aantal stage-uren.

BOL-stages bij Dagelijks Leven

Assistent Dienstverlening

Als stagiair Assistent Dienstverlening niveau 1 werk je voornamelijk mee in de huiskamer en met de huishoudelijk medewerker. Daarnaast wandel of doe je een boodschap met onze bewoners. Ook help je bij het koken en bij de activiteiten.

Helpende

Als stagiair Helpende niveau 2 werk je voornamelijk samen met onze helpende. Je ondersteunt bij het naar bed brengen, uit bed halen en wassen van de bewoners. Daarnaast wandel of doe je een boodschap met onze bewoners. Ook help je bij het koken en bij de activiteiten.

Verzorgende IG

Als stagiair Verzorgende IG niveau 3 regel je de dagelijkse verzorging via het persoonlijk zorgplan. Je biedt persoonlijke en passende zorg. Signaleer jij verandering in het gedrag van bewoners? Dan rapporteer je dit en onderneemt hierop actie. Ook onderhoud je contact met de familie van onze bewoners.

Verzorgende IG / MMZ

Als stagiair Verzorgende IG / Medewerker Maatschappelijk werk niveau 3 werk je mee met onze activiteitenbegeleider, verzorgenden en verpleegkundigen. Twee keer per dag staat er een activiteit met bewoners op het programma. Jij helpt hierbij. Ook organiseer je zelf activiteiten en help je met de dagelijkse verzorging via het persoonlijk zorgplan.

Verpleegkundige

Als stagiair Verpleegkundige niveau 4 organiseer je de dagelijkse verzorging via het persoonlijk zorgplan. Je biedt persoonlijke en passende zorg. Signaleer jij veranderingen in het gedrag van een bewoner? Dan rapporteer je dit en onderneem je hierop actie. Ook onderhoud je contact met de familie van onze bewoners.

Solliciteren stageplaats

Kijk bij vacatures of hieronder om te zien of we momenteel stageplaatsen beschikbaar hebben. Alle stageplaatsen die we momenteel beschikbaar hebben zijn op onze vacaturesite te vinden en zijn leidend, wij maken geen gebruik van stagemarkt. Zijn er geen open vacatures of staat jouw gewenste vacature voor de stageplaats er momenteel niet bij? Houd dan de vacaturesite goed in de gaten. Een brief/open sollicitatie sturen naar de locatie van Dagelijks Leven waarop jij graag aan de slag zou gaan, mag natuurlijk altijd.

 

Naar de vacatures