Over deze locatie

In Het Korhoenhuis in Hoogeveen bieden wij gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting. Niet meer thuis kunnen wonen is een lastige stap. Door de kleinschalige en knusse inrichting van Het Korhoenhuis maken we deze stap zo klein mogelijk. Een plek waar mensen met dementie zich thuis voelen, net als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. En betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Korhoenhuis

Wonen met dementie in Het Korhoenhuis

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Bewoners voelen zich gauw thuis en op hun gemak, mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk met eigen meubels inrichten. Spulletjes waaraan men gehecht is verhuizen gewoon mee. Zo voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Hoogeveen Straat:Korhoenlaan 5
Postcode:7905 GT Telefoon:0528 – 729 300

Het Korhoenhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Wat hebben we met elkaar genoten van een geweldige bruidsshow. Er werden jurken geshowd die beschikbaar waren gesteld door medewerkers, kinderen en kleinkinderen van onze bewoners. De jurken werden gedragen door medewerkers, hun kinderen, kleinkinderen en nichtjes. De heren begeleiden enkele dames vol enthousiasme. Er was zelfs een heuse “trouwambtenaar” die de show aan elkaar presenteerde. ... Meer tonenMinder tonen

Wat hebben we met elkaar genoten van een geweldige bruidsshow. Er werden jurken geshowd die beschikbaar waren gesteld door medewerkers, kinderen en kleinkinderen van onze bewoners. De jurken werden gedragen door medewerkers, hun kinderen, kleinkinderen en nichtjes. De heren begeleiden enkele dames vol enthousiasme. Er was zelfs een heuse “trouwambtenaar” die de show aan elkaar presenteerde.
2 weken geleden

De bewoners zijn druk bezig met Mozaïeken, de mooiste creaties komen er tevoorschijn. ... Meer tonenMinder tonen

De bewoners zijn druk bezig met Mozaïeken, de mooiste creaties komen er tevoorschijn.
4 weken geleden

~Meisje met de Parel van Johannes Vermeer~
Wie was zij om daarna over te gaan naar...
Kunst met knopen; sorteren,inspireren, concentreren,fantaseren,beetje irriteren😉
#trots
... Meer tonenMinder tonen

~Meisje met de Parel van Johannes Vermeer~
Wie was zij om daarna over te gaan naar...
Kunst met knopen; sorteren,inspireren, concentreren,fantaseren,beetje irriteren😉
#trots