Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden

Het verschil maken met vrijwilligerswerk
Als vrijwilliger bent u onmisbaar voor onze bewoners en medewerkers. U kunt met een klein gebaar en een beetje tijd het verschil maken in het leven van onze bewoners. Koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, helpen met een klusje, een spelletje doen, samen de krant lezen, helpen in de tuin en nog veel meer leuke activiteiten. Samen met de bewoners maakt u het wonen bij Dagelijks Leven, gewoon als thuis.

Naast dat u veel betekent voor de bewoners bent u een ondersteuning voor onze (zorg) medewerkers. Kortom, u bent meer dan welkom als vrijwilliger bij Dagelijks Leven.

Ja, ik word vrijwilliger

Wilt u vrijwilliger worden bij Dagelijks Leven? Fantastisch! Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden bij de locatie van uw voorkeur. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u nog vragen? Stuur uw vraag naar info@dagelijks-leven.nl.

Nieuwe vrijwilligers worden geregistreerd en ontvangen een vrijwilligersovereenkomst. Onderdeel van de registratie is het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) door de vrijwilliger. De kosten van de aanvraag worden vergoed door Dagelijks Leven.