Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden

Het verschil maken met vrijwilligerswerk
Als vrijwilliger bent u onmisbaar voor onze bewoners en medewerkers. U kunt met een klein gebaar en een beetje tijd het verschil maken in het leven van onze bewoners. Koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, helpen met een klusje, een spelletje doen, samen de krant lezen, helpen in de tuin en nog veel meer leuke activiteiten. Samen met de bewoners maakt u het wonen bij Dagelijks Leven, gewoon als thuis.

Naast dat u veel betekent voor de bewoners bent u een ondersteuning voor onze (zorg) medewerkers. Kortom, u bent meer dan welkom als vrijwilliger bij Dagelijks Leven.

Die lach op het gezicht, daarom is Frank vrijwilliger

Frank is een van die onmisbare vrijwilligers die met tijd, aandacht en leuke activiteiten het verschil maken in het dagelijks leven van onze bewoners.

“Vrijwilliger worden bij Dagelijks Leven kan ik iedereen aanraden. Vooral omdat je hier echt met mensen te maken hebt. Het mooiste vind ik het als ik voor een lach op een gezicht kan zorgen. De bewoners weten mijn naam niet, denk ik. Het is niet als ik binnenkom dat ze zeggen: ‘hoi Frank’. Maar ik voel wel dat ze mij op een bepaalde manier herkennen. Mijn gezicht, denk ik.”

Lees hier het hele interview.

Ja, ik word vrijwilliger

Wilt u vrijwilliger worden bij Dagelijks Leven? Fantastisch! Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden bij de locatie van uw voorkeur. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u nog vragen? Stuur uw vraag naar info@dagelijks-leven.nl.

Nieuwe vrijwilligers worden geregistreerd en ontvangen een vrijwilligersovereenkomst. Onderdeel van de registratie is het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) door de vrijwilliger. De kosten van de aanvraag worden vergoed door Dagelijks Leven.