Over deze locatie

Het Blaauwhofhuis in Joure biedt zorg aan mensen met dementie. Kleinschalig en voorzien van 24/7 specialistische zorg. Het Blaauwhofhuis is één van de 77 locaties in Nederland waar Dagelijks Leven gespecialiseerde dementiezorg biedt. Wij gaan uit van wat onze bewoners wél kunnen en stimuleren ze mee te doen in de dagelijkse bezigheden. Het mooiste is; wonen in Het Blaauwhofhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Blaauwhofhuis

Wonen met dementie in Het Blaauwhofhuis

Het Blaauwhofhuis van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens kunnen inrichten. Zo verhuizen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee, en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Joure Straat:Ulohôf 30
Postcode:8501 VW Telefoon:0513 - 72 61 34

Het Blaauwhofhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

5 dagen geleden

Een "Reuze -ballon-taart" eerste rang bekijken en dan daarna ook nog getrakteerd worden op echte taart ....het overkwam de bewoners van het Blaauwhofhuis ! Met dank aan fam.Kleinsmit👍🏼 Bedankt !!! ... Meer tonenMinder tonen

Een Reuze -ballon-taart eerste rang bekijken en dan daarna ook nog getrakteerd worden op echte taart ....het overkwam de bewoners van het Blaauwhofhuis ! Met dank aan fam.Kleinsmit👍🏼 Bedankt !!!
1 week geleden

HOE VIND JE ZOIETS ? WE KUNNEN HEM GEWOON AANSCHAFFEN; DE DUOFIETS !!!!!! We hebben de laatste 3500 die we nodig hadden bij elkaar gekregen !
Wij van het Blaauwhofhuis willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor elke financiële bijdrage hoe klein of hoe groot dan ook. Mede dankzij jullie komt de wens van onze bewoners nu eindelijk uit ! En kunnen we deze zomer met onze eigen fiets erop uit!
Nogmaals hartelijk dank ! GEWELDIG ❤️
... Meer tonenMinder tonen

HOE VIND JE ZOIETS ? WE KUNNEN HEM GEWOON AANSCHAFFEN;  DE DUOFIETS !!!!!! We hebben de laatste 3500 die we nodig hadden bij elkaar gekregen !
Wij van het Blaauwhofhuis willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor elke financiële bijdrage hoe klein of hoe groot dan ook. Mede dankzij jullie komt de wens van onze bewoners nu eindelijk uit ! En kunnen we deze zomer met onze eigen fiets erop uit!
Nogmaals hartelijk dank ! GEWELDIG ❤️
3 weken geleden

Blaauwhofhuis, blauwe lucht, luchtballon !😀 ... Meer tonenMinder tonen

Blaauwhofhuis, blauwe lucht, luchtballon !😀

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Blaauwhofhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Blaauwhofhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.