Over deze locatie

Het Blaauwhofhuis in Joure biedt zorg aan mensen met dementie. Kleinschalig en voorzien van 24/7 specialistische zorg. Het Blaauwhofhuis is één van de 69 locaties in Nederland waar Dagelijks Leven gespecialiseerde dementiezorg biedt. Wij gaan uit van wat onze bewoners wél kunnen en stimuleren ze mee te doen in de dagelijkse bezigheden. Het mooiste is; wonen in Het Blaauwhofhuis is betaalbaar voor iedereen!

Open huis

Vrijdag 1 oktober 2021
14.00 tot 16.00 uur

Open huis: maak kennis met Het Blaauwhofhuis

Het Blaauwhofhuis in Joure opent bijna de deuren! Bent u nieuwsgierig naar deze spiksplinternieuwe woonzorglocatie voor mensen met dementie? Kom dan een kijkje nemen tijdens ons open huis aan de Ulohôf 30 (tegenover de Blaauwhoflaan) op vrijdag 1 oktober. Dat kan tussen 14.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig, we zien u graag verschijnen.

Heeft u vragen? Of bent u verhinderd en zou u graag een ander kijkmoment inplannen? Dan kunt u contact opnemen met locatiemanager Claudia Maat-Pel via c.maat@dagelijks-leven.nl.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Blaauwhofhuis

Wonen met dementie in Het Blaauwhofhuis

Het Blaauwhofhuis van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens kunnen inrichten. Zo verhuizen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee, en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Joure Straat:Ulohôf 30
Postcode:8501 VW Telefoon:055 – 576 66 76

Het Blaauwhofhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Unsupported get request. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException