Skip links

‘s-Hertogenbosch – Het Breeakkerhuis

In het noorden van ’s-Hertogenbosch ligt het gemoedelijke stadsdeel Empel. Daar staat op een prachtige plek aan het water een heel bijzonder huis: Het Breeakkerhuis.
Het is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. De stijlvolle architectuur in combinatie met de royale tuin, sluit naadloos aan op de omgeving. Het is een plek waar het leven gewoon doorgaat, dichtbij vrienden en familie. Binnen de kaders van veilig wonen en begeleid door 24-uurs professionele zorg.

Dagelijks Leven biedt mensen met dementie of andere vormen van geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het behoud van eigenwaarde en stimulering van zelfredzaamheid staan hierbij voorop. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Wij bieden wonen ‘Gewoon, als thuis’, met de zorg en aandacht die de bewoners verdienen met een vast en compact team van zorgprofessionals. Dat is wat onze zorg écht bijzonder maakt.

Het Breeakkerhuis

Het Breeakkerhuis is geen traditioneel verpleeghuis, maar een kleinschalige woonzorglocatie.

Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. Voor de Brabantse gezelligheid hoeft u dan ook niet ver te gaan. In de gezamenlijke woonkamers wordt namelijk regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken. Iedere dag kan men genieten van de dagverse maaltijden en degenen die het leuk vinden mogen in de keuken een handje helpen. Maar niets moet, alles mag. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek.

De woonzorglocatie biedt plaats aan twintig bewoners, die ieder hun eigen studio hebben met zit-/slaapkamer én badkamer. Er bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg aanwezig. Het Breeakkerhuis ligt geheel vrij en toch midden in de woonwijk. De bewoners vinden hier rust, geborgenheid en veiligheid. Ze kunnen te allen tijde zelfstandig naar buiten voor een wandeling in de tuin en hebben hierdoor het gevoel van vrijheid en eigen regie. Onder begeleiding kunnen de bewoners ook een wandeling maken langs het water of een bezoekje brengen aan het winkelcentrum van Empel.

LEVEN

WONEN

GENIETEN

ZORG

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Breeakkerhuis

Plaats: ‘s-Hertogenbosch
Postcode: 5236 VB
Straat: Breeakkers 111
Telefoon: 073 – 822 27 26
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Vandaag is de ‘Top-Rated Workplaces’ van Indeed gepubliceerd. Dit is een lijst van de beste werkgevers in heel Nederland. Wij zijn super trots dat wij als 3e uit de bus zijn gekomen, en gaan nu met bewoners en personeel genieten van deze net bezorgde taart. 🍰

Vandaag is de ‘Top-Rated Workplaces’ van Indeed gepubliceerd. Dit is een lijst van de beste werkgevers in heel Nederland. Wij zijn super trots dat wij als 3e uit de bus zijn gekomen, en gaan nu met bewoners en personeel genieten van deze net bezorgde taart. 🍰 ... Lees meerToon minder

geplaatst op 06/11/19

Comment on Facebook

Gefeliciteerd wat een prachtige prijs ! Lekker smullen

Gefeliciteerd allemaal👍☕🍰

Klasse! Geniet van het welverdiende gebak 🍰

Goed bezig. Gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd met de derde plaats. .👍👍👍👍👍🎂🍰🍰.

Super, en nu smullen maar👌🏆

View more comments

De herfst is begonnen 🍁🍂 .. Vanmiddag hebben de bewoners deze pompoenen geschilderd, ziet het er niet prachtig uit? ☺️

De herfst is begonnen 🍁🍂 .. Vanmiddag hebben de bewoners deze pompoenen geschilderd, ziet het er niet prachtig uit? ☺️ ... Lees meerToon minder

geplaatst op 28/10/19

Comment on Facebook

Wat een leuk gezicht! Daar wordt ik vrolijk van. 😘

Heel creatief! Leuk 🎃🎃🎃

Heel leuk gedaan

Mooi hoor , 👍👍👍

Wat leuk

View more comments

Vandaag was het tijd voor Burendag.. Koffie/Thee met wat lekkers, en natuurlijk Oud-Hollandse spelletjes.. Leuk dat jullie op bezoek kwamen!

Vandaag was het tijd voor Burendag.. Koffie/Thee met wat lekkers, en natuurlijk Oud-Hollandse spelletjes.. Leuk dat jullie op bezoek kwamen! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 28/09/19