Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

‘s-Hertogenbosch – Het Breeakkerhuis

Het Breeakkerhuis in ’s-Hertogenbosch biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis ligt in het noorden van ’s-Hertogenbosch, in het gemoedelijke stadsdeel Empel op een prachtige plek aan het water.
De stijlvolle architectuur in combinatie met de royale tuin, sluit naadloos aan op de omgeving. Het is een plek waar het leven gewoon doorgaat, dichtbij vrienden en familie. Binnen de kaders van veilig wonen en begeleid door 24-uurs professionele zorg.

Dagelijks Leven biedt mensen met dementie of andere vormen van geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het behoud van eigenwaarde en stimulering van zelfredzaamheid staan hierbij voorop. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Wij bieden wonen ‘Gewoon, als thuis’, met de zorg en aandacht die de bewoners verdienen met een vast en compact team van zorgprofessionals. Dat is wat onze zorg écht bijzonder maakt.

Het Breeakkerhuis

Het Breeakkerhuis biedt 24-uurs zorg in een kleinschalige setting.

Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. Voor de Brabantse gezelligheid hoeft u dan ook niet ver te gaan. In de gezamenlijke woonkamers wordt namelijk regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken. Iedere dag kan men genieten van de dagverse maaltijden en degenen die het leuk vinden mogen in de keuken een handje helpen. Maar niets moet, alles mag. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek.

Het huis biedt plaats aan twintig bewoners, die ieder hun eigen studio hebben met zit-/slaapkamer én badkamer. Er bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg aanwezig. Het Breeakkerhuis ligt geheel vrij en toch midden in de woonwijk. De bewoners vinden hier rust, geborgenheid en veiligheid. Ze kunnen te allen tijde zelfstandig naar buiten voor een wandeling in de tuin en hebben hierdoor het gevoel van vrijheid en eigen regie. Onder begeleiding kunnen de bewoners ook een wandeling maken langs het water of een bezoekje brengen aan het winkelcentrum van Empel.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Breeakkerhuis

Plaats: ‘s-Hertogenbosch
Postcode: 5236 VB
Straat: Breeakkers 111
Telefoon: 073 – 822 27 26
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Ook verschillende ondernemers in Empel hebben aan de bewoners van het Breeakkerhuis gedacht..

Bedankt Greenstyling voor de prachtige bloemen, Bakkerij Erkeland voor de 3 heerlijke taarten en Eetcafé de Ster voor de lekkere friet en snacks!

Ook verschillende ondernemers in Empel hebben aan de bewoners van het Breeakkerhuis gedacht..

Bedankt Greenstyling voor de prachtige bloemen, Bakkerij Erkeland voor de 3 heerlijke taarten en Eetcafé de Ster voor de lekkere friet en snacks!
... Lees meerToon minder

geplaatst op 27/03/20

Comment on Facebook

We hopen dat jullie ervan genoten hebben. ☺️

Jullie verdienen het ook, geniet van de mooie planten. ❤️

Wat een verwennerij, wat lief van de ondernemers, dank je wel namens mijn moeder😊👍

Wat super dat ze dat doen❤️❤️

Verwen ze maar goed

Superlief

Een klein gebaar is o zo belangrijk voor de verzorgers maar zeker ook voor de bewoners.👍👍

Mooi gebaar. Geniet ervan

Mooi gedaan allemaal 👍

Fijn dat jullie genoten hebben 😀👍🏻

Geweldig !!,

Geweldig !!! ❤

Mooi gebaar 😊

Petje af voor de ondernemers 👍👌

View more comments

Overweldigend.. de oproep om kaartjes en tekeningen heeft zo’n 5651 mensen bereikt en is in totaal 71 keer gedeeld.. bedankt allemaal!

Hieronder alvast enkele foto’s van het resultaat ❤️

Echt hartverwarmend om te zien dat er zoveel mensen meeleven!

Overweldigend.. de oproep om kaartjes en tekeningen heeft zo’n 5651 mensen bereikt en is in totaal 71 keer gedeeld.. bedankt allemaal!

Hieronder alvast enkele foto’s van het resultaat ❤️

Echt hartverwarmend om te zien dat er zoveel mensen meeleven!
... Lees meerToon minder

geplaatst op 19/03/20

Comment on Facebook

Super

Erg leuk

Iris van Bergen ik heb je kaartje gespot

Wat mooi al die kaarten en aandacht! Goed bezig. Kunnen wij onze moeders/vaders/oma’s en opa’s ook bereiken met beeldtelefoon zoals FaceTime of Skype? Ik snap dat er misschien geen budget is om dit aan te schaffen maar draag graag financieel bij om dit mogelijk te maken. Misschien dat er meerdere mensen zijn die hier mee willen helpen. Dank jullie wel voor de goede zorg voor mijn moeder en hoor graag hoe ik kan helpen om beeldbellen mogelijk te maken. Fijn weekend en blijf gezond allemaal! Groetjes Stefan Timmermans