Over deze locatie

In Het Boomgaardhuis in Geldermalsen zijn bewoners met dementie verzekerd van 24/7 gespecialiseerde dementiezorg in kleinschalige setting. Hier wordt persoonlijke en betaalbare zorg samengebracht. Er wordt dagelijks vers gekookt en bewoners kunnen deelnemen aan meerdere activiteiten. Alles mag, niets moet. Anders dan in een regulier verzorgingshuis wordt op onze woonzorglocatie alles gedaan om de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk te maken. Het huis is knus ingericht en eigen meubels mogen worden meegenomen. Het mooiste is; wonen in Het Boomgaardhuis is betaalbaar voor iedereen!

Open huis

Maandag 27 september 2021
10.00 tot 16.00 uur

 

Open huis: maak kennis met Het Boomgaardhuis

Het Boomgaardhuis in Geldermalsen opent bijna de deuren! Bent u nieuwsgierig naar deze spiksplinternieuwe woonzorglocatie voor mensen met dementie? Kom dan een kijkje nemen tijdens ons open huis aan de Frederik Hendrikstraat 5 op maandag 27 september. Dat kan tussen 10.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig, we zien u graag verschijnen.

Heeft u vragen? Of bent u verhinderd en zou u graag een ander kijkmoment inplannen? Dan kunt u contact opnemen met locatiemanager Stephanie Grisèl via s.grisel@dagelijks-leven.nl.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Boomgaardhuis

Wonen met dementie in Het Boomgaardhuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Boomgaardhuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Geldermalsen Straat:Frederik Hendrikstraat 5
Postcode:4191 ZH Telefoon:055 – 576 66 76

Het Boomgaardhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Unsupported get request. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException