Over deze locatie

In Het Boomgaardhuis in Geldermalsen zijn bewoners met dementie verzekerd van 24/7 gespecialiseerde dementiezorg in kleinschalige setting. Hier wordt persoonlijke en betaalbare zorg samengebracht. Er wordt dagelijks vers gekookt en bewoners kunnen deelnemen aan meerdere activiteiten. Alles mag, niets moet. Anders dan in een regulier verzorgingshuis wordt op onze woonzorglocatie alles gedaan om de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk te maken. Het huis is knus ingericht en eigen meubels mogen worden meegenomen. Het mooiste is; wonen in Het Boomgaardhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Boomgaardhuis

Wonen met dementie in Het Boomgaardhuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Boomgaardhuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Geldermalsen Straat:Frederik Hendrikstraat 5
Postcode:4191 ZH Telefoon:0345 - 72 82 02

Het Boomgaardhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Jong ontmoet oud. Vandaag hebben we samen met kinderen van basisschool “ de Bogerd “ uit Geldermalsen , pepernoten gebakken en sinterklaasliedjes gezongen. Ben heeft het geheel muzikaal omlijst met zijn keyboard. Natuurlijk gingen de kinderen naar huis met een kleinigheidje als bedankje van die beste Sint. ... Meer tonenMinder tonen

Jong ontmoet oud. Vandaag hebben we samen met kinderen van basisschool “ de Bogerd “ uit Geldermalsen , pepernoten gebakken en sinterklaasliedjes gezongen. Ben heeft het geheel muzikaal omlijst met zijn keyboard. Natuurlijk gingen de kinderen naar huis met een kleinigheidje als bedankje van die beste Sint.

Opperste concentratie bij de creatieve activiteit, ontspanning en gezelligheid bij een kringspel. ... Meer tonenMinder tonen

Opperste concentratie bij de creatieve activiteit, ontspanning en gezelligheid bij een kringspel.

Wat een drukke en gezellige Sinterklaasmiddag op het Boomgaardhuis! Het werd even spannend, want o jee, waar waren de schoentjes van de kinderen gebleven? Daar hadden ze zó hard aan gewerkt. Gelukkig hadden een paar oplettende bewoners gezien dat één van de medewerkers de zak met schoentjes had meegenomen. Per ongeluk natuurlijk. Gelukkig is ze direct uit bad gestapt en ze komen brengen. Het feest kon beginnen! En een feestje werd het! Dank u Sinterklaasje! ... Meer tonenMinder tonen

Wat een drukke en gezellige Sinterklaasmiddag op het Boomgaardhuis! Het werd even spannend, want o jee, waar waren de schoentjes van de kinderen gebleven? Daar hadden ze zó hard aan gewerkt. Gelukkig hadden een paar oplettende bewoners gezien dat één van de medewerkers de zak met schoentjes had meegenomen. Per ongeluk natuurlijk. Gelukkig is ze direct uit bad gestapt en ze komen brengen. Het feest kon beginnen! En een feestje werd het! Dank u Sinterklaasje!

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Boomgaardhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Boomgaardhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.