Echt persoonlijke dementiezorg? Ontdek jouw vacature in Venray

De beste dementiezorg in Venray

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een van de beste zorgorganisaties van Nederland? Kom werken bij Dagelijks Leven! In Venray hebben wij bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis altijd plek voor een zorgtopper met ambitie én affiniteit met mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of helpende en wil jij in een kleinschalige woonzorglocatie écht persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Werken bij Dagelijks Leven?

Met ruim tachtig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Venray zijn de bewoners 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners. Een plek waar zij de ruimte krijgen hun leven te leiden zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.

Een verpleegkundige zit met een bewoner met dementie in de tuin van een kleinschalige woonzorglocatie. Ze lachen naar elkaar.