Echt persoonlijke dementiezorg? Ontdek jouw vacature in Venray

De beste dementiezorg in Venray

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een van de beste zorgorganisaties van Nederland? Kom werken bij Dagelijks Leven! In Venray hebben wij bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis altijd plek voor een zorgtopper met ambitie én affiniteit met mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of helpende en wil jij in een kleinschalige woonzorglocatie écht persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Werken bij Dagelijks Leven?

Met ruim tachtig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Venray zijn de bewoners 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners. Een plek waar zij de ruimte krijgen hun leven te leiden zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.

Een verpleegkundige zit met een bewoner met dementie in de tuin van een kleinschalige woonzorglocatie. Ze lachen naar elkaar.

Maak alvast kennis met onze bewoners in Venray

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Misschien wil je eerst eens in een van onze huizen rondkijken voor je besluit te solliciteren op een onze vacatures in Venray. Dan kan je ervoor kiezen om eerst mee te lopen bij een van onze kleinschalige woonzorglocaties. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van zorg. Bij ons gaat het er namelijk net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook deze video geeft een mooi inkijkje.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Fijne arbeidsvoorwaarden

Sluit jij als verpleegkundige, verzorgende IG, helpende of in een andere rol aan bij een van onze zorgteams in Venray? Dan krijg jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent: gespecialiseerde zorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed?

Kom werken bij Dagelijks Leven in Venray! Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Collega's vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de blogs die zij schrijven over het werk bij Dagelijks Leven.

Pagina Links

Solliciteren

Wil jij écht persoonlijke zorg op maat bieden aan mensen met dementie? Bekijk dan snel onze vacatures in Venray en kom een van onze teams versterken! We zien je sollicitatie graag verschijnen.

Vind jouw baan!