Over deze locatie

In Het Rooyhuis in Venray zijn bewoners met dementie verzekerd van 24/7 gespecialiseerde dementiezorg in een kleinschalige setting. Hier wordt persoonlijke en betaalbare zorg samengebracht. Er wordt dagelijks vers gekookt en bewoners kunnen deelnemen aan meerdere activiteiten. Alles mag, niets moet. Anders dan in een regulier verzorgingshuis wordt op onze woonzorglocatie alles gedaan om de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk te maken. Het huis is knus ingericht en eigen meubels mogen worden meegenomen. Het mooiste is; wonen in Het Rooyhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Rooyhuis

Wonen met dementie in Het Rooyhuis

Het Rooyhuis is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens kunnen inrichten. Zo verhuizen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee, en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Venray Straat:D'n Herk 98B
Postcode:5803 DN  Telefoon:0478 - 20 10 10

Het Rooyhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Zeer betrokken bij bewoners en familie

De medewerkers zijn zeer betrokken bij de bewoners en familie. Er wordt elke dag vers gekookt, waarbij de bewoners, indien ze willen, kunnen meehelpen. De accommodatie is zeer goed en er wordt voor de bewoners veel georganiseerd, het totaal concept is zeer goed!

Veel aandacht

Zeer meelevende en prettige medewerkers. Dagelijks minimaal een activiteit is super. Prima voorzieningen, mooie locatie en grote tuin. Veel aandacht voor de cliënten.