Als verzorgende IG werken in Venray? Bij Dagelijks Leven krijg je de ruimte voor écht persoonlijke zorg. Op de foto een verzorgende met een bewoner met dementie, aan tafel, lachend naar elkaar.

Vacature voor verzorgende IG in Venray

Als verzorgende IG in Venray aan de slag?

Kom werken bij Dagelijks Leven! Bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis bieden wij gespecialiseerde en persoonlijke zorg op maat aan mensen met dementie. In kleinschalige setting, met een team dat naast professionele zorgmedewerkers bestaat uit activiteitenbegeleiders, gastvrouwen en -heren en een eigen kok. Samen met hen creëer jij als verzorgende IG een veilig en vertrouwd thuis voor onze bewoners.

Wat doet een verzorgende bij Dagelijks Leven?

In onze huizen zorgen we voor structuur en bieden we ondersteuning waar nodig, maar laten we de regie zoveel als mogelijk bij de bewoner zelf. Vindt een bewoner het leuk om de kok te helpen met het schillen van de aardappels? Van harte welkom in de keuken! Even in de tuin aan de slag, de was opvouwen of meedoen met de activiteiten van de activiteitenbegeleider? Leuk! Maar als een bewoner juist een keer geen zin heeft en liever in zijn eentje in de eigen studio een woordzoeker oplost, is dat ook geen probleem. Alles mag, niets moet. Spreekt dit jou aan? Bekijk snel onze vacatures!

Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Misschien wil je eerst eens in een van onze huizen rondkijken voor je besluit te solliciteren op een vacature voor verzorgende in Venray. Dan kan je ervoor kiezen om eerst mee te lopen bij een van onze kleinschalige woonzorglocaties. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van zorg. Bij ons gaat het er namelijk net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook deze video geeft een mooi inkijkje.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Fijne arbeidsvoorwaarden

Sluit jij aan bij een van onze zorgteams in Venray? Dan krijg jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent: gespecialiseerde zorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Zie jij bijvoorbeeld een opleiding tot gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) wel zitten? Grijp je kans! Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting bij Bol.com, Coolblue of op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed? Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Collega's vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de blogs die zij schrijven over het werk bij Dagelijks Leven.

Pagina Links