Vacature voor verzorgende IG in Venray

Als verzorgende IG in Venray aan de slag?

Kom werken bij Dagelijks Leven! Bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis bieden wij gespecialiseerde en persoonlijke zorg op maat aan mensen met dementie. In kleinschalige setting, met een team dat naast professionele zorgmedewerkers bestaat uit activiteitenbegeleiders, gastvrouwen en -heren en een eigen kok. Samen met hen creëer jij als verzorgende IG een veilig en vertrouwd thuis voor onze bewoners.

Wat doet een verzorgende bij Dagelijks Leven?

In onze huizen zorgen we voor structuur en bieden we ondersteuning waar nodig, maar laten we de regie zoveel als mogelijk bij de bewoner zelf. Vindt een bewoner het leuk om de kok te helpen met het schillen van de aardappels? Van harte welkom in de keuken! Even in de tuin aan de slag, de was opvouwen of meedoen met de activiteiten van de activiteitenbegeleider? Leuk! Maar als een bewoner juist een keer geen zin heeft en liever in zijn eentje in de eigen studio een woordzoeker oplost, is dat ook geen probleem. Alles mag, niets moet. Spreekt dit jou aan? Bekijk snel onze vacatures!

Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland