Over deze locatie

Midden in Venray ligt Het Tryneshuis. Hier bieden we gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Midden in de wijk en betaalbaar voor iedereen. Persoonlijke en kleinschalige dementiezorg in een huiselijke setting, gewoon als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. Wij maken het wonen in Het Tryneshuis vertrouwd, gezellig en vol belevenissen. Elke dag opnieuw.

Perfect gelegen in Venray

Het Tryneshuis staat net als Het Antoniushuis en Het Rooyhuis op het Servaasterrein in Venray. Naast de kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie staat GGZ-instelling Vincent van Gogh. Rondom Het Tryneshuis ligt een mooie bloementuin, die wordt onderhouden door cliënten van de GGZ-instelling. Vlakbij ligt een dierenweide, die de bewoners regelmatig met de medewerkers bezoeken. In de buurt zijn twee supermarkten te vinden, waar bewoners zelfstandig of met een beetje hulp een boodschap kunnen doen. Om de hoek zit de bekendste groenteboer van Venray: Claessens Groente en Fruit.

Er is een grote tuin aanwezig naast Het Tryneshuis waar mooie planten en bloemen groeien. Ook is er een groot terras waar bewoners kunnen genieten met een kopje koffie. In de tuin is zelfs gelegenheid om te wandelen en te genieten van het uitzicht door plaats te nemen op de verschillende zitplaatsen rondom het huis.


Schrijf u eenvoudig in

Gespecialiseerde dementiezorg

Iedere ochtend zijn er groepsactiviteiten in de activiteitenruimte. Iedere bewoner is van harte welkom is om hieraan deel te nemen. Er wordt veel aan beweging gedaan, zoals gym of buiten wandelen. In de middag is er tijd voor individuele activiteiten of activiteiten met kleine groepjes. Het programma is opgesteld aan de hand van de interesses van de mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Er vinden verschillende activiteiten plaats met betrekking tot muziek zoals samen zingen en optredens van koren of muzikanten. De gezamenlijke uitstapjes worden gepland in samenspraak met de bewoners en met ondersteuning van verwanten.

Bij binnenkomst in Het Tryneshuis heerst een huiselijk gevoel waar iedereen zich meteen prettig voelt. Er wordt geleefd zoals in het eigen huishouden: de was wordt opgehangen en later gezamenlijk netjes opgevouwen, bewoners helpen bij het afruimen van de tafel na het eten en afwassen en drogen van het servies. Iedere dag wordt er vers gekookt door de kok en zijn de heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. De medewerkers leveren zorg op maat en houden rekening met het levensritme van de bewoners, waarbij iedere bewoner helemaal zichzelf mag zijn.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Tryneshuis

Wonen met dementie in Het Tryneshuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Tryneshuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Venray Straat:D’n Herk 98A
Postcode:5803 DN Telefoon:0478 - 20 23 02

Het Tryneshuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Veel gezelligheid in de huiskamer

Fijne ruimte met eigen douche/wc en keukenblokje maakt dat er veel aandacht voor privacy is. Veel aandacht voor gezelligheid in huiskamer en elke dag verse warme maaltijden, waarbij ook de bewoner mee kan helpen. Verder is er professionele en persoonlijke aandacht voor de complexe zorg van dementie. Ook worden familie en verwanten nauw betrokken bij het leven van de bewoner.

Ook wel eens een patatje of Chinees

Wij zijn zeer tevreden, onze moeder heeft ruim een jaar vertoefd in Het Tryneshuis. Elke dag werd er vers eten bereidt door een kok maar ook werden de bewoners weleens verrast met frietjes en snacks of Chinees. Men keek vooral naar de persoon en wat er mogelijk was om ze het zo aangenaam mogelijk te maken. Ze is van de eerste tot de laatste dag liefdevol verzorgd. Het personeel is super zorgzaam niets is teveel alles kan.

Medewerkers zijn fantastisch

Ik ben zeer tevreden over Het Tryneshuis, de medewerkers zijn fantastisch en gaan met liefde en zorg om met de bewoners.