Over deze locatie

Midden in Venray ligt Het Tryneshuis. Hier bieden we gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Midden in de wijk en betaalbaar voor iedereen. Persoonlijke en kleinschalige dementiezorg in een huiselijke setting, gewoon als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. Wij maken het wonen in Het Tryneshuis vertrouwt, gezellig en vol belevenissen. Elke dag opnieuw.

Perfect gelegen in Venray

Het Tryneshuis staat op het Servaasterrein in Venray. Naast het huis staat GGZ-instelling Vincent van Gogh. Rondom Het Tryneshuis ligt een mooie bloementuin, die wordt onderhouden door cliënten van de GGZ-instelling. Vlakbij ligt een dierenweide, die de medewerkers regelmatig met de bewoners bezoeken. In de buurt zijn twee supermarkten te vinden, waar bewoners zelfstandig of met een beetje hulp een boodschap kunnen doen. Om de hoek zit de bekendste groenteboer van Venray: Claessens Groente en Fruit. Vlakbij zit zusterlocatie Het Antoniushuis.

Er is een grote tuin aanwezig naast Het Tryneshuis waar mooie planten en bloemen groeien. Ook is er een groot terras waar bewoners kunnen genieten met een kopje koffie. In de tuin is zelfs gelegenheid om te wandelen en te genieten van het uitzicht door plaats te nemen op de verschillende zitplaatsen rondom het huis.


Schrijf u eenvoudig in

Gespecialiseerde dementiezorg

Iedere ochtend zijn er groepsactiviteiten in de activiteitenruimte. Iedere bewoner is van harte welkom is om hieraan deel te nemen. Er wordt veel aan beweging gedaan, zoals gym of buiten wandelen. In de middag is er tijd voor individuele activiteiten of activiteiten met kleine groepjes. Het programma is opgesteld aan de hand van de interesses van de mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Er vinden verschillende activiteiten plaats met betrekking tot muziek zoals samen zingen en optredens van koren of muzikanten. De gezamenlijke uitstapjes worden gepland in samenspraak met de bewoners en met ondersteuning van verwanten.

Bij binnenkomst in Het Tryneshuis heerst een huiselijk gevoel waar iedereen zich meteen prettig voelt. Er wordt geleefd zoals in het eigen huishouden: de was wordt opgehangen en later gezamenlijk netjes opgevouwen, bewoners helpen bij het afruimen van de tafel na het eten en afwassen en drogen van het servies. Iedere dag wordt er vers gekookt door de kok en zijn de heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. De medewerkers leveren zorg op maat en houden rekening met het levensritme van de bewoners waarbij iedere bewoner helemaal zichzelf mag zijn.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Tryneshuis

Wonen met dementie in Het Tryneshuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Tryneshuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Venray Straat:D’n Herk 98A
Postcode:5803 DN Telefoon:0478 - 20 23 02

Het Tryneshuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

3 dagen geleden

Aanschouw hier het prachtige resultaat van onze schilder!! Zelf is hij niet helemaal tevreden maar ik vind het een prachtige schildering ... Meer tonenMinder tonen

Aanschouw hier het prachtige resultaat van onze schilder!! Zelf is hij niet helemaal tevreden maar ik vind het een prachtige schildering
4 dagen geleden

Een ontspannen middagje met deze 2 dames!terras gepikt en even door het dorp gewandeld💕 ... Meer tonenMinder tonen

Een ontspannen middagje met deze 2 dames!terras gepikt en even door het dorp gewandeld💕
6 dagen geleden

Een creatieve ochtend gehad samen met de kinderen van groep 7 van basisschool De Hommel. Verven, kleien, kleuren en genieten!

Vanmiddag een wens in vervulling laten gaan van een bewoonster die graag met haar bewoners-vriendinnen naar haar oude huis/camping wilde gaan!
Kortom weer een gezellige dag!
... Meer tonenMinder tonen

Een creatieve ochtend gehad samen met de kinderen van groep 7 van basisschool De Hommel. Verven, kleien, kleuren en genieten! 

Vanmiddag een wens in vervulling laten gaan van een bewoonster die graag met haar bewoners-vriendinnen naar haar oude huis/camping wilde gaan! 
Kortom weer een gezellige dag!