Skip links

Venray – Het Tryneshuis

Het Tryneshuis in Venray biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis is gebouwd op het Servaashof in Venray. Mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies kunnen hier wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden.

Het Tryneshuis biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners het gevoel van eigen regie behouden, net als zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Wij bieden wonen ‘Gewoon, als thuis’, met de zorg en aandacht die de bewoners nodig hebben.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Het Tryneshuis staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen.

Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Het Tryneshuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies.

Het Tryneshuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Tryneshuis

Plaats: Venray
Postcode: 5803 DN
Straat: D’n Herk 98A
Telefoon: 0478 - 20 23 02
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Het Tryneshuis Venray voelt zich geliefd.
Het Tryneshuis Venray
Afgelopen vrijdag hebben de bewoners mogen genieten van een draaiorgel. Want ja, de kermis kan niet helemaal onopgemerkt blijven  
 *Bedankt voor dit prachtige cadeau!*

           www.draaiorgelvermaak.nl

Afgelopen vrijdag hebben de bewoners mogen genieten van een draaiorgel. Want ja, de kermis kan niet helemaal onopgemerkt blijven
*Bedankt voor dit prachtige cadeau!*

www.draaiorgelvermaak.nl
... Lees meerToon minder

geplaatst op 02/08/20

Comment on Facebook

Geweldig om tezien hoe mam heeft genoten!

Wat een leuk idee, pap heeft ervan genoten👍😍

Een kleine greep uit ónze dag vandaag.

Onder de motto's; 'wie jarig is trakteert' en 'samen sterk' is John Stroek vandaag op pad geweest om verschillende zorginstellingen binnen de Gemeente Venray een klein presentje te overhandigen uit naam van JDS. Natuurlijk op gepaste afstand.

Hopelijk toveren wij hiermee weer een lach op het gezicht van de bewoners en gebruikers van deze zorginstellingen na de moeilijke 'Corona-periode' en de startende zomerperiode.

'Samen Sterk'
#samensterk #Venray
... Lees meerToon minder

geplaatst op 30/07/20

Een mooi spellenpakket gekregen van JDS bedrijfsautomatisering om ons allen een warm hart toe te dragen. Dank hiervoor!

Een mooi spellenpakket gekregen van JDS bedrijfsautomatisering om ons allen een warm hart toe te dragen. Dank hiervoor! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 30/07/20

Comment on Facebook

Wat leuk, dank je

Geweldig!

Wat geweldig

Dankje wel Juul Hendriks!!

Lief

Dankjewel Juul Hendriks 😃!

View more comments