Skip links

Venray – Het Tryneshuis

Op het Servaashof in Venray staat Het Tryneshuis. Mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies kunnen hier wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden.

Het Tryneshuis biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners het gevoel van eigen regie behouden, net als zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Wij bieden wonen ‘Gewoon, als thuis’, met de zorg en aandacht die de bewoners nodig hebben.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Het Tryneshuis staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen.

Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Het Tryneshuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies.

Het Tryneshuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuisvoelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

LEVEN

WONEN

GENIETEN

ZORG

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Tryneshuis

Plaats: Venray
Postcode: 5803 DN
Straat: D’n Herk 98A
Telefoon: 055 – 576 66 76
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

TikTakTikTak… 🕛

Over ruim 3 weken openen wij deze prachtige kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie in Venray!

Nieuwsgierig of gewoon een kijkje nemen? Kom dan naar de opening op vrijdag 6 september van 14.00 - 16.00 uur. 🎉
... Lees meerToon minder

geplaatst op 14/08/19

Comment on Facebook

Heel veel plezier mooiste wat er is

Ziet er geweldig uit,supper

Wat leuk Sylvia, veel werk plezier!!!

WoW, ziet er mooi uit! Dat je er maar met veel plezier mag werken...

Super Sylvia Bardoel alvast n hele fijne tijd daar gewenst

Veel succes Silvia!!!

Ziet er goed uit Sylvia succes👏

Waar zijn ze die aan het bouwen Wilmy.

Dee V Dijck

Gerry Janszen 😉

View more comments

Welkom bij Het Tryneshuis in Venray!Midden in de wijk, op het Servaashof zijn wij bezig met de bouw van Het Tryneshuis. In deze nieuwe kleinschalige woonzorglocatie wordt de juiste, gespecialiseerde zorg aangeboden aan mensen met geheugenverlies. Wij bieden onze potentiële bewoners een plek waar zij zich prettig kunnen voelen en waar aandacht en kwaliteit van het leven voorop staan.Er wordt momenteel hard gewerkt om deze locatie elke dag mooier te maken, zodat wij begin september de deuren van deze locatie kunnen openen! Benieuwd of meer informatie? www.dagelijks-leven.nl/het-tryneshuis-venray/

Welkom bij Het Tryneshuis in Venray!

Midden in de wijk, op het Servaashof zijn wij bezig met de bouw van Het Tryneshuis. In deze nieuwe kleinschalige woonzorglocatie wordt de juiste, gespecialiseerde zorg aangeboden aan mensen met geheugenverlies. Wij bieden onze potentiële bewoners een plek waar zij zich prettig kunnen voelen en waar aandacht en kwaliteit van het leven voorop staan.

Er wordt momenteel hard gewerkt om deze locatie elke dag mooier te maken, zodat wij begin september de deuren van deze locatie kunnen openen! Benieuwd of meer informatie? www.dagelijks-leven.nl/het-tryneshuis-venray/
... Lees meerToon minder

geplaatst op 08/07/19