Dagelijks Leven in top 3 beste werkgevers!

Dagelijks Leven uitgeroepen tot Top-Rated Workplace 2019

Dagelijks Leven is enorm trots om volgens Indeed tot de top 3 van beste werkgevers van Nederland te behoren! De ‘Top-Rated Workplaces’ van Indeed is een ranglijst van de beste werkgevers in Nederland. Doordat we snel groeien, zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Dat talent willen we ook graag behouden. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers plezier en energie in hun werk hebben. Lees hier het hele artikel en de beoordeling van Indeed.

Indeed keek naar de beoordelingen op het gebied van management, compensatie/arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, werk-privébalans en bedrijfscultuur. Ook de sociale aspecten van werk, zoals het hebben van een interessante functie, fijne collega’s of het krijgen van waardering wogen mee. Op basis hiervan is een top 25 samengesteld. In hun aanpak analyseerde Indeed duizenden commentaren die werknemers en oud-werknemers achterlieten over hun werkgever. De manier van rangschikken is voor alle bedrijven in alle lijsten hetzelfde toegepast.

Bekijk vacatures

Afdeling recruitment houdt de prijs van Top-rated workplace oftewel beste werkgever omhoog samen met iemand van indeed.

Wat betekent werken bij Dagelijks Leven?

  • Gezellig team – Je werkt altijd in een gezellig, klein team. Waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de locatie. Je luncht samen en bent altijd welkom in huis.
  • Persoonlijke zorg – Wil een bewoner uitslapen? Geen probleem! Helpen met de afwas? Meer dan welkom! Bij Dagelijks Leven proberen we voor onze bewoners te zorgen alsof ze nog thuis zijn. Dat wil jij toch zelf ook?
  • Goede arbeidsvoorwaarden – Je krijgt salaris en pensioen volgens de CAO, daarnaast hebben we een fietsplan en kan je korting krijgen op je zorgverzekering!
  • Scholing – We hebben ons eigen opleidingscentrum zodat jouw kennis up-to-date blijft of je een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige kan volgen.
  • Teamuitjes – Met je team heb je de mogelijkheid elk jaar een leuk uitje te organiseren. Wat ga jij graag doen?

Enkele quotes van medewerkers op Indeed

Medewerker: “Een frisse persoonlijke organisatie waar je gezien wordt en waar de directie een praatje met je komt maken. Een organisatie waar er echt tijd wordt gemaakt voor de bewoner en waar kwaliteit van leven bovenaan staat.”

Medewerker: “De opzet van de kleinschalige huizen is heel goed doordacht en met hart voor de bewoners vormgegeven. Dit maakt dat er medewerkers nodig zijn die met hart en ziel hun werk willen doen. Juist door hier heel goed op te letten is er een hele mooie dynamiek ontstaan. Veel collega’s die er echt voor gaan. Superleuk om mee samen te werken.”

Medewerker: “Ik werk sinds de opening van Het Drostenhuis in Coevorden op deze mooie locatie. Ik heb mijn draai gevonden en doe het werk met veel plezier. En de visie binnen Dagelijks Leven ‘gewoon zoals thuis ‘ is iets waar we ons allemaal hard voor maken en dit maakt Dagelijks Leven bijzonder en anders als alle anderen!”