Vacature voor verpleegkundige in Venray

Als verpleegkundige in Venray aan de slag?

Bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis hebben wij altijd plek voor een zorgtopper met ambitie én affiniteit met mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Houd jij je als verpleegkundige graag bezig met de complexe psychosociale vraagstukken die deze doelgroep met zich meebrengt? Heb jij ideeën over hoe je hier als team mee om zou moeten gaan en op welke manieren je dit bespreekbaar maakt met familie? Dan pas jij perfect bij Dagelijks Leven.

Wat doet een verpleegkundige bij Dagelijks Leven?

Met ruim zeventig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Venray zijn de bewoners van Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers als verzorgenden, helpenden en verpleegkundigen zoals jij, uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners.

Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Misschien wil je eerst eens in een van onze huizen rondkijken voor je besluit te solliciteren op een vacature voor verpleegkundige in Venray. Dan kan je ervoor kiezen om eerst mee te lopen bij een van onze kleinschalige woonzorglocaties. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van zorg. Bij ons gaat het er namelijk net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook deze video geeft een mooi inkijkje.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Fijne arbeidsvoorwaarden

Sluit jij als hbo verpleegkundige of mbo verpleegkundige aan bij een van onze zorgteams in Venray? Dan krijg jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent: gespecialiseerde zorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed?

Kom werken als verpleegkundige in Venray! Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Collega's vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de blogs die zij schrijven over het werk bij Dagelijks Leven.

Pagina Links

Solliciteren

Wil jij écht persoonlijke zorg op maat bieden aan mensen met dementie? Bekijk dan snel onze vacatures voor verpleegkundige in Venray en kom een van onze teams versterken! We zien je sollicitatie graag verschijnen.

Vind jouw baan!