Vacature voor verpleegkundige in Venray

Als verpleegkundige in Venray aan de slag?

Bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis hebben wij altijd plek voor een zorgtopper met ambitie én affiniteit met mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Houd jij je als verpleegkundige graag bezig met de complexe psychosociale vraagstukken die deze doelgroep met zich meebrengt? Heb jij ideeën over hoe je hier als team mee om zou moeten gaan en op welke manieren je dit bespreekbaar maakt met familie? Dan pas jij perfect bij Dagelijks Leven.

Wat doet een verpleegkundige bij Dagelijks Leven?

Met ruim zeventig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Venray zijn de bewoners van Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers als verzorgenden, helpenden en verpleegkundigen zoals jij, uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners.

Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland