Het Westpolderhuis

Berkel en Rodenrijs

Over deze locatie

Het Westpolderhuis in Berkel en Rodenrijs biedt zorg aan mensen met dementie. Kleinschalig en voorzien van 24/7 specialistische zorg. Het Westpolderhuis is één van de 82 locaties in Nederland waar Dagelijks Leven gespecialiseerde dementiezorg biedt. Wij gaan uit van wat onze bewoners wél kunnen en stimuleren ze mee te doen in de dagelijkse bezigheden. Het mooiste is; wonen in Het Westpolderhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Westpolderhuis

Wonen met dementie in Het Westpolderhuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Westpolderhuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Berkel en Rodenrijs Straat:Gouden Uillaan 131
Postcode:2652 KJ Telefoon:010 - 341 78 94

Het Westpolderhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Ik zag mijn moeder helemaal opbloeien

Mijn moeder is afgelopen februari in Het Westpolderhuis komen wonen. Nadat ze gewend was, zag ik haar weer helemaal opbloeien. Ik ben heel erg tevreden hoe mijn moeder verzorgd wordt.

Elke dag weer een feestje

Zeer fijne leefomgeving voor mijn lieve moeder. Er heerst een fijne en warme sfeer en er wordt met veel respect en liefde omgegaan met alle bewoners. Mijn moeder is dol op de kok en zijn lekkere eten. De activiteiten en uitstapjes zijn ook zeer prettig, iedereen kan en mag mee. Kortom elke dag weer een feestje.

Liefdevol en veilig

Sinds mijn moeder ruim een jaar geleden hier is komen wonen, wordt zij liefdevol door de verzorging opgenomen. Het personeel en de kleinschaligheid van de locatie maken dat zij zich veilig voelt. Er wordt heel veel gedaan om het de bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ook het contact tussen de verwanten van andere bewoners verloopt leuk en soepel.

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Westpolderhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Westpolderhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Inmiddels een traditie: kniepertjes bakken! ... Meer tonenMinder tonen

Inmiddels een traditie: kniepertjes bakken!

Kijk wat de politie langs kwam brengen dankjewel namens de bewoners het was heerlijk!! ... Meer tonenMinder tonen

Kijk wat de politie langs kwam brengen dankjewel namens de bewoners het was heerlijk!!

Gelukkig nieuwjaar namens de bewoners van het Westpolderhuis!!! ... Meer tonenMinder tonen

Gelukkig nieuwjaar namens de bewoners van het Westpolderhuis!!!