De maatregel voor het sluiten van onze locaties is door de overheid versoepeld. In het belang van onze bewoners hebben wij strikte maatregelen opgesteld voor het bezoek. Zodat we bezoek weer kunnen toelaten, maar onze bewoners ook zo goed mogelijk kunnen beschermen. Er is een bezoekersregeling opgesteld op basis van de landelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie ActiZ. Hierover is gecommuniceerd met de vertegenwoordigers van onze bewoners. Er wordt 1 vaste bezoeker per bewoner aangewezen. De bewoner kan 1 keer per week 1 vaste bezoeker ontvangen. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met uw locatiemanager.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

Spijkenisse – Het Vredehofhuis

Het Vredehofhuis in Spijkenisse biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis is gelegen in het ‘oude Spijkenisse’ wat nu gemeente Nissewaard heet, midden in het centrum, op loopafstand van de Boekenberg bibliotheek. De ligging is uniek, dichtbij het winkelcentrum en de markt, waar een fraaie oude kerk staat. We brengen dan ook regelmatig een bezoekje aan de markt of drinken een kopje koffie met wat lekkers in het centrum bij de Hema. Niets moet, alles kan.

Kinderen en dieren hebben vaak een prettige en positieve uitwerking op mensen met geheugenverlies. We vinden het dan ook fijn dat we nauw samen kunnen werken met de peuterspeelzaal en kinderboerderij de Trotse Pauw. Medewerkers van de kinderboerderij komen langs met kleine dieren, zoals cavia’s en konijnen. Daarnaast neemt een van onze medewerkers regelmatig haar paard mee, zodat onze bewoners het dier kunnen aaien en knuffelen in de tuin.

Het Vredehofhuis

Het Vredehofhuis is een voormalige school, dat van buiten haar authentieke uitstraling heeft behouden. Daar waar vroeger de bovenmeester woonde is nu de dagbestedingsruimte.

De binnenzijde is volledig opnieuw opgebouwd om te voldoen aan de eisen en het comfort van deze tijd. Zo is er een kleinschalige en huiselijke woonomgeving ontstaan mét de faciliteiten en voorzieningen van een professionele zorginstelling.

In de gezamenlijke woonkamers genieten de bewoners iedere dag van de vers gemaakte maaltijden. Bewoners die dat leuk vinden mogen een handje helpen, met koken, de tafel dekken of met afwassen. De eitjes en aardappelen komen vers van de markt, evenals patat en kibbeling. Brood wordt geleverd door de Bezorgbakkerij. Het Vredehofhuis ligt midden in het leven, midden in de gemeenschap, zodat onze bewoners zoveel mogelijk betrokken blijven bij het dagelijks leven van alledag. Dat is zoals wij de zorg voor ogen hebben; Gewoon, als thuis.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Vredehofhuis

Plaats: Spijkenisse
Postcode: 3201 CV
Straat: Vredehofstraat 14
Telefoon: 0181 – 85 04 27
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Wat een lief gebaar van Watertuin❤

Vanochtend werd het team van het Vredehofhuis in het zonnetje gezet. Het team kreeg een mooie bos bloemen💐 een heerlijke lunch 🍱 en hartverwarmde woorden namens de Watertuin.

Hartelijk bedankt Watertuin, het team was heel erg verrast en dankbaar❤

#zoveelgewaardeerd #samenstaanwesterk #eenenalwaarderimgvooriedereen #inhetzonnetjegezet #dankbaar

Wat een lief gebaar van Watertuin❤

Vanochtend werd het team van het Vredehofhuis in het zonnetje gezet. Het team kreeg een mooie bos bloemen💐 een heerlijke lunch 🍱 en hartverwarmde woorden namens de Watertuin.

Hartelijk bedankt Watertuin, het team was heel erg verrast en dankbaar❤

#zoveelgewaardeerd #samenstaanwesterk #eenenalwaarderimgvooriedereen #inhetzonnetjegezet #dankbaar
... Lees meerToon minder

geplaatst op 26/05/20

Comment on Facebook

🙌💚

Dit hebben jullie dik verdiend.jullie geven de mensen zoveel goede zorgen.

Dik verdient 😘😗

Goed gedaan meiden👍

Wat super lief en dik verdiend

View more comments

Na een ontspannen beautyochtend hebben we vanmiddag in de tuin heerlijk genoten van het zonnetje🌞 liedjes zingen🎶 quizzen🎭 en even gewoon gezellig kletsen met elkaar 💬

Na een ontspannen beautyochtend hebben we vanmiddag in de tuin heerlijk genoten van het zonnetje🌞 liedjes zingen🎶 quizzen🎭 en even gewoon gezellig kletsen met elkaar 💬 ... Lees meerToon minder

geplaatst op 26/05/20

Comment on Facebook

Wauw, wat ziet iedereen er mooi verzorgd uit❣

Heerlijk genieten buiten in het zonnetje 🥰☀️

Lekker in het zonnetje dat doet een mens goed

🎶🎵 Zomer sproetjes.. 🎵🎶

Een gezellig middagje rummicub

Een gezellig middagje rummicub ... Lees meerToon minder

geplaatst op 26/05/20