Over deze locatie

In Het Snijdelhuis in Boskoop zijn bewoners met dementie verzekerd van 24/7 gespecialiseerde dementiezorg in een kleinschalige setting. Hier wordt persoonlijke en betaalbare zorg samengebracht. Er wordt dagelijks vers gekookt en bewoners kunnen deelnemen aan meerdere activiteiten. Alles mag, niets moet. Anders dan in een regulier verzorgingshuis wordt op onze woonzorglocatie alles gedaan om de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk te maken. Het huis is knus ingericht en eigen meubels mogen worden meegenomen. Het mooiste is; wonen in Het Snijdelhuis is betaalbaar voor iedereen!

Perfect gelegen in Boskoop

Midden in het Groene Hart staat Het Snijdelhuis. Vanuit de woonzorgvorm voor mensen met dementie lopen de bewoners zo de Snijdelwijk uit, het bos in. Verder zijn ook een basisschool, het treinstation en de kinderboerderij dichtbij. De wijk zelf leent zich dan ook perfect voor een mooie wandeling, met onderweg genoeg te zien en te beleven.

Kleinschalig wonen met open deur

En dat kan ook, dankzij ons open deurbeleid. Dat maakt ons uniek als verzorgingshuis in Boskoop. Een bewoner wordt bij ons niet anders behandeld dan een persoon zonder dementie. Wij zien iedereen als mens. Er is echte aandacht voor de bewoners van Het Snijdelhuis. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag, met activiteiten die passen bij de interesses en behoeftes van de mensen die hier wonen. De visie van Dagelijks Leven, Ken mij, Zie mij, Hoor mij, Laat mij, brengen wij elke dag in de praktijk.


Schrijf u eenvoudig in

Bezoek altijd welkom

Elke woensdag is het extra genieten voor onze bewoners. Dan komt er een gastouder met schoolgaande kinderen op bezoek. De kinderen bewegen samen met de bewoners op muziek.

Ruime, dementievriendelijke tuin

Bewoners zijn blij met de ruime tuin rondom ons huis vol belevenis voor mensen met dementie. Zo vindt u in onze tuin een pluktuin, kippen in het kippenhok en rijk aangelegde perkjes met prachtige bloemen en planten. We wonen in een kwekerijenbuurt, dus zorgen we ervoor dat we de tuin goed onderhouden! Dat doen de bewoners die dat leuk vinden, zoveel mogelijk zelf. Andere bewoners genieten weer meer van een klusje als de was opvouwen, de stofzuiger door de gang halen of onze kok helpen met koken. En er zijn ook bewoners die het liefst helemaal niet helpen. Bij ons mag het allemaal.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Snijdelhuis

Wonen met dementie in Het Snijdelhuis

Het Snijdelhuis is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens kunnen inrichten. Zo verhuizen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee, en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Boskoop Straat:Kievitstraat 56
Postcode:2771 TD Telefoon:0172 - 705 760

Het Snijdelhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebookberichten

4 dagen geleden

Wat hebben we weer een fijne week gehad!
Versieringen voor sinterklaas gemaakt. Kadootjes ingepakt voor het goede doel. Aan de vogels buiten is ook gedacht.
... Meer tonenMinder tonen

Wat hebben we weer een fijne week gehad!
Versieringen voor sinterklaas gemaakt. Kadootjes ingepakt voor het goede doel. Aan de vogels buiten is ook gedacht.
2 weken geleden

Vandaag fijne spellen gedaan en meegezongen met liedjes die we op de laptop hoorde. Het was gezellig! ... Meer tonenMinder tonen

Vandaag fijne spellen gedaan en meegezongen met liedjes die we op de laptop hoorde. Het was gezellig!
2 weken geleden

Trots op het winnen van de Dagelijks-Leven Award! Met een bijbehorende certificaat en een bijdrage voor een fantastische activiteit..... "Een gezelige vrijdagmiddag!"... ... Meer tonenMinder tonen

Trots op het winnen van de Dagelijks-Leven  Award! Met een bijbehorende certificaat en een bijdrage voor een  fantastische activiteit..... Een gezelige vrijdagmiddag!...