Over deze locatie

In Het Snijdelhuis in Boskoop zijn bewoners met dementie verzekerd van 24/7 gespecialiseerde dementiezorg in een kleinschalige setting. Hier wordt persoonlijke en betaalbare zorg samengebracht. Er wordt dagelijks vers gekookt en bewoners kunnen deelnemen aan meerdere activiteiten. Alles mag, niets moet. Anders dan in een regulier verzorgingshuis wordt op onze woonzorglocatie alles gedaan om de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk te maken. Het huis is knus ingericht en eigen meubels mogen worden meegenomen. Het mooiste is; wonen in Het Snijdelhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Snijdelhuis

Wonen met dementie in Het Snijdelhuis

Het Snijdelhuis is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens kunnen inrichten. Zo verhuizen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee, en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Boskoop Straat:Kievitstraat 56
Postcode:2771 TD Telefoon:0172 - 705 760

Het Snijdelhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebookberichten

Vanmorgen was het nog niet warm en hebben we een flinke wandeling gemaakt. We hebben tussen door heel even gestopt en aan het eind mochten we wat drinken in de Plataan. We hebben het weer heel gezellig gehad! ... Meer tonenMinder tonen

Vanmorgen was het nog niet warm en hebben we een flinke wandeling gemaakt. We hebben tussen door heel even gestopt en aan het eind mochten we wat drinken in de Plataan. We hebben het weer heel gezellig gehad!
2 dagen geleden

Met dit heerlijke weer vandaag besloten om met 3 bewoners naar Janssen's IJssalonsalon te gaan voor een lekker ijsje! Heerlijk ons ijsje opgegeten aan de gouwe en nog even naar bootjes gekeken die voorbij kwamen. Was een geslaagde middag! ... Meer tonenMinder tonen

Met dit heerlijke weer vandaag besloten om met 3 bewoners naar Janssens IJssalon te gaan voor een lekker ijsje! Heerlijk ons ijsje opgegeten aan de gouwe en nog even naar bootjes gekeken die voorbij kwamen. Was een geslaagde middag!
3 dagen geleden

De bewoners van het Snijdelhuis vinden het heerlijk om bingo kadootjes in te pakken. Ze kregen er al gelijk zin in! Nog 2 weekjes wachten 😁. ... Meer tonenMinder tonen

De bewoners van het Snijdelhuis vinden het heerlijk om bingo kadootjes in te pakken. Ze kregen er al gelijk zin in! Nog 2 weekjes wachten 😁.

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Het Snijdelhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Snijdelhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.