Over deze locatie

In Het Braassemhuis in Roelofarendsveen bieden wij gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting. Niet meer thuis kunnen wonen is een lastige stap. Door de kleinschalige en knusse inrichting van Het Braassemhuis maken we deze stap zo klein mogelijk. Een plek waar mensen met dementie zich thuis voelen, net als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. En betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Braassemhuis

Wonen met dementie in Het Braassemhuis

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Bewoners voelen zich gauw thuis en op hun gemak, mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk met eigen meubels inrichten. Spulletjes waaraan men gehecht is verhuizen gewoon mee. Zo voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Roelofarendsveen Straat:Europaweg 100
Postcode:2371 TR Telefoon:0712 – 060 610

Het Braassemhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Zon, water en enthousiaste peuters. Het plezier spat er vanaf! Dank aan de lieve kinderen en hun leiding van de geitjes van de Poldersprong!!! ... Meer tonenMinder tonen

Zon, water en enthousiaste peuters. Het plezier spat er vanaf!  Dank aan de lieve kinderen en hun leiding van de geitjes van de Poldersprong!!!

Deze dames hadden een goede tijd met elkaar vanmiddag! ... Meer tonenMinder tonen

Deze dames hadden een goede tijd met elkaar vanmiddag!

Jong geleerd, oud gedaan!
Sommige dingen verkeer je nooit. De dames zijn in de weer geweest met het maken van geurzakjes. 👃
... Meer tonenMinder tonen

Jong geleerd, oud gedaan!
Sommige dingen verkeer je nooit. De dames zijn in de weer geweest met het maken van geurzakjes. 👃

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Braassemhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Braassemhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.