Over deze locatie

Het Vlisthuis in Schoonhoven maakt wonen met dementie zoals thuis. In Het Vlisthuis bieden we kleinschalige gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Onze bewoners hebben een eigen studio, ingericht met eigen meubels. Er zijn twee mooie, gezellige woonkamers die knus zijn ingericht. Met onze warme en persoonlijke aanpak, zorgen we dat de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk is. Heel anders dan een regulier verzorgingshuis. Het mooiste is; wonen in Het Vlisthuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Vlisthuis

Wonen met dementie in Het Vlisthuis.

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes, waaraan zij gehecht zijn gewoon mee verhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Schoonhoven Straat:Van Berkumstraat 1A
Postcode:2871 HP Telefoon:0182 - 20 30 80

Het Vlisthuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Onze bewoners helpen, waar kan, graag een handje mee met klusjes.
#gewoonalsthuis
... Meer tonenMinder tonen

Onze bewoners helpen, waar kan, graag een handje mee met klusjes.
#gewoonalsthuis
1 maand geleden

Wat ontzettend leuk vandaag in Het Vlisthuis Schoonhoven. Aleix was op bezoek en heeft meegeholpen vlinders te maken. Al vonden de bewoners Aleix leuker als de vlinders 😊 petje af voor jullie inzet ✅ ... Meer tonenMinder tonen

Wat ontzettend leuk vandaag in Het Vlisthuis Schoonhoven. Aleix was op bezoek en heeft meegeholpen vlinders te maken. Al vonden de bewoners Aleix leuker als de vlinders 😊 petje af voor jullie inzet ✅

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Vlisthuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Vlisthuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.