Over deze locatie

Het Vlisthuis in Schoonhoven maakt wonen met dementie zoals thuis. In Het Vlisthuis bieden we kleinschalige gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Onze bewoners hebben een eigen studio, ingericht met eigen meubels. Er zijn twee mooie, gezellige woonkamers die knus zijn ingericht. Met onze warme en persoonlijke aanpak, zorgen we dat de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk is. Heel anders dan een regulier verzorgingshuis. Het mooiste is; wonen in Het Vlisthuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Vlisthuis

Wonen met dementie in Het Vlisthuis.

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon meeverhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Schoonhoven Straat:Van Berkumstraat 1A
Postcode:2871 HP Telefoon:0182 - 20 30 80

Het Vlisthuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

3 dagen geleden

Wereld Alzheimer dag 💚Deze delen we namens alle mensen met dementie op deze #WereldAlzheimerDag. 💛 Een prachtig gedicht, ideaal om op te hangen voor bezoek. Voor wie deel jij deze? ... Meer tonenMinder tonen

Wereld Alzheimer dag 💚
7 dagen geleden

Zondag Formule 1 dag 🏁 ... Meer tonenMinder tonen

Zondag Formule 1 dag 🏁
4 weken geleden

Een geslaagde zonnige BBQ met de bewoners en familie #gewoonalsthuis ... Meer tonenMinder tonen

Een geslaagde zonnige BBQ met de bewoners en familie #gewoonalsthuis