Over deze locatie

Het Warandehuis in Bergen op Zoom biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Het Warandehuis maakt van wonen genieten. Net als bij alle andere locaties van Dagelijks Leven is er alles aan gedaan om mensen met dementie zo fijn en zo gewoon mogelijk te laten verder leven.

Perfect gelegen in Bergen op Zoom

Het Warandehuis staat aan de Kometenlaan in Bergen op Zoom. Het Warandehuis is een zusterlocatie van Het Markiezaathuis. De huizen bevinden zich anderhalf km van elkaar en werken intensief samen. Zo worden er regelmatig samen activiteiten georganiseerd en zijn ze nauw betrokken bij elkaars dagelijks leven. Ook komen de bewoners geregeld bij elkaar op bezoek om samen een kopje koffie of thee te drinken.

Het Warandehuis is op loopafstand van het prachtig groene A.M. de Jongpark waar de bewoners heerlijk kunnen wandelen met familie of naasten. Ook een boodschapje kunnen de bewoners te voet doen. Even naar de bakker voor een vers broodje of dagelijkse aankopen bij de Albert Heijn. Waar mogelijk doen de bewoners dit zelfstandig. Zelfs het Bravisziekenhuis is op loopafstand.


Schrijf u eenvoudig in

Het gespecialiseerde zorgteam

De medewerkers die werkzaam zijn in Het Warandehuis hebben een passie voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies en de zorg die daarbij komt kijken. Doeners, pragmatisch en ondernemend: zo kun je ze het beste omschrijven. Ze zijn enthousiast, positief ingesteld en zetten de bewoners altijd op nummer één.

Het Warandehuis en haar medewerkers zijn gespecialiseerd in ‘samen bewegen’. Samen bewegen helpt onrust als gevolg van dementie te verminderen. Ook geeft het een positief effect op het slaappatroon en de eetlust van de bewoners. Familie en naasten zijn altijd welkom om een kijkje te nemen bij de activiteiten en natuurlijk om mee te bewegen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Warandehuis

Wonen met dementie in Het Warandehuis

In Het Warandehuis heeft iedere bewoner een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht. Tevens heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en voor respijtzorg biedt het huis een logeerkamer. Er wonen circa twintig bewoners, die elkaar treffen in twee gezamenlijke woonkamers.

In de keuken worden iedere dag verse maaltijden bereid. En als het enigszins kan, worden hiervoor groenten uit eigen tuin gebruikt. Bewoners die dat leuk vinden kunnen een handje helpen. Uiteraard is er een afwisselende dagbesteding, maar het zijn vaak de alledaagse dingen, zoals huishoudelijke taken, die zorgen voor ritme, structuur en welbevinden.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Bergen op Zoom Straat:Kometenlaan 38
Postcode:4624 CS Telefoon:0164 - 314 5 51

Het Warandehuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Vanavond heerlijke boterkoek bij de koffie☕ dat hebben de mannen goed gedaan !! Vanmorgen is er fanatiek mee gedaan bij de gym, en vanmiddag hebben we mooie winterherinneringen opgehaald❄⛄ morgen gaan we hier weer mee verder, want er kwamen mooie verhalen naar boven #hetwarandehuis #ochtendgymnastiek #bakken #huishouden #herinneringen ... Meer tonenMinder tonen

Vanavond heerlijke boterkoek bij de koffie☕ dat hebben de mannen goed gedaan !! Vanmorgen is er fanatiek mee gedaan bij de gym, en vanmiddag hebben we mooie winterherinneringen opgehaald❄⛄ morgen gaan we hier weer mee verder, want er kwamen mooie verhalen naar boven #hetwarandehuis #ochtendgymnastiek #bakken #huishouden #herinneringen
Het weekmenu van deze week. #hetwarandehuis #eetsmakelijk

Maandagmorgen handwerkclub🧶🪡🧵 En vanmiddag een rondje park gedaan #hetwarandehuis ... Meer tonenMinder tonen

Maandagmorgen handwerkclub🧶🪡🧵 En vanmiddag een rondje park gedaan #hetwarandehuis