Echt persoonlijke dementiezorg? Ontdek jouw vacature in Halsteren, Steenbergen, Bergen op Zoom of Roosendaal

De beste dementiezorg in regio West-Brabant

Wil jij in een kleinschalige woonzorglocatie écht persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Kom dan werken op onze nieuwe zorglocaties in regio West-Brabant: Het Alterehuis (Halsteren) en Het Buitenvestehuis (Steenbergen). Werk jij liever op een zorglocatie die al langer bestaat? Dan hebben wij in jouw regio ook Het Markiezaathuis en Het Warandehuis (Bergen op Zoom) of Het Beatrixhuis (Roosendaal).

Wil jij als eerste solliciteren en kan jij niet wachten tot de vacatures voor onze nieuwe locaties online zijn? Schrijf je dan hieronder in voor een Job Alert. Wij sturen jou een e-mail als er een vacature online is die past bij jouw voorkeuren. 😃

Een verpleegkundige zit met een bewoner met dementie in de tuin van een kleinschalige woonzorglocatie. Ze lachen naar elkaar.

Schrijf je in voor een Job Alert

 

Werken bij Dagelijks Leven?

Met ruim tachtig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In jouw regio zijn de bewoners 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners. Een plek waar zij de ruimte krijgen hun leven te leiden zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.