Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland

Vacatures bij top 10-zorgorganisatie in Soest

De beste dementiezorg in Soest

Met een schitterende 9,2 gemiddeld heeft Dagelijks Leven een plek in de ZorgkaartNederland Top 2021 veroverd. We horen dus, net als in 2020, bij de 10 beste verpleeghuiszorgorganisaties van Nederland! Help jij ons de beste te blijven? Bij Het Enkhuis in Soest hebben wij altijd vacatures voor een zorgmedewerker met ambitie én affiniteit met mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. Ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of helpende en wil jij in een kleinschalige woonzorglocatie écht persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Werken bij Dagelijks Leven?

Met 100 kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Soest zijn de bewoners van Het Enkhuis 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers ook uit medewerkers in de rol van activiteitenbegeleider, huishoudelijk medewerker, gastvrouw of gastheer en servicemedewerker. Verder heeft het huis een eigen kok die dagelijks een verse maaltijd bereidt. Samen zorgt het team voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners. Een plek waar zij de ruimte krijgen hun leven te leiden zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.

Een verpleegkundige zit met een bewoner met dementie in de tuin van een kleinschalige woonzorglocatie. Ze lachen naar elkaar.

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Eerst een kijkje nemen voor je reageert op een van onze vacatures bij Het Enkhuis? Dan kan je ervoor kiezen om eerst mee te lopen bij onze kleinschalige woonzorglocatie in Soest. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van zorg. Bij ons gaat het er namelijk net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook deze video geeft een mooi inkijkje.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Fijne arbeidsvoorwaarden

Ga jij als verpleegkundige, verzorgende IG, helpende of in een andere rol bij ons aan de slag in Soest? Dan krijg jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent: gespecialiseerde zorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed?

Kom werken bij Dagelijks Leven in Venray! Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Collega's vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de blogs die zij schrijven over het werk bij Dagelijks Leven.

Pagina Links

Solliciteren

Wil jij écht persoonlijke zorg op maat bieden aan mensen met dementie? Bekijk dan snel onze vacatures in Soest en kom bij ons werken! We zien je sollicitatie graag verschijnen.

Vind jouw baan!