Vacature voor verpleegkundige in Soest

Als verpleegkundige in Soest aan de slag?

Bij Het Enkhuis hebben wij altijd plek voor een hbo of mbo verpleegkundige met ambitie én affiniteit met mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Houd jij je als verpleegkundige graag bezig met de complexe psychosociale vraagstukken die deze doelgroep met zich meebrengt? Heb jij ideeën over hoe je hier als team mee om zou moeten gaan en weet jij op welke manieren je dit bespreekbaar maakt met familie? Bekijk dan snel onze vacatures in Soest!

Wat doet een verpleegkundige bij Dagelijks Leven?

Dagelijks Leven is met een 9,2 gemiddeld in 2021 opnieuw uitgeroepen tot een van de 10 beste aanbieders van verpleeghuiszorg van Nederland. Toch gaat het er in de kleinschalige woonzorglocaties van de landelijke zorgorganisatie net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis. Onze medewerkers krijgen de ruimte om echt persoonlijke zorg te bieden aan de maximaal 22 bewoners met dementie. Eigen regie en zelfredzaamheid vinden wij erg belangrijk. Bewoners krijgen de vrijheid hun leven te leiden zoals zij dat zelf willen en gewend zijn. Wil jij hen daarbij ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland