Een verzorgende IG die werkt in Soest posteert voor de foto voor de openstaande vacature tijdens een spel met bewoners met dementie

Vacature voor verzorgende IG in Soest

Als verzorgende IG in Soest aan de slag?

Kom werken bij Dagelijks Leven! Bij Het Enkhuis in Soest bieden wij gespecialiseerde en persoonlijke zorg op maat aan mensen met dementie. In kleinschalige setting, met een team dat naast professionele zorgmedewerkers bestaat uit activiteitenbegeleiders, gastvrouwen en -heren en een eigen kok. Samen met hen creëer jij als verzorgende IG een veilig en vertrouwd thuis voor onze bewoners.

Wat doet een verzorgende bij Dagelijks Leven?

Het Enkhuis is een woonzorglocatie van Dagelijks Leven, de landelijke zorgorganisatie die al twee jaar op rij in de top tien best gewaardeerde aanbieders van verpleeghuiszorg staat. Hoe we het voor elkaar krijgen om zo gewaardeerd te worden op ZorgkaartNederland? Door onze medewerkers de tijd en ruimte te geven om écht persoonlijke zorg te bieden. Onze bewoners krijgen op hun beurt de vrijheid om hun leven in te leiden zoals zij dat zelf graag willen. We zorgen voor structuur, een zinvolle invulling van de dag en bieden ondersteuning waar nodig, maar laten we de regie zoveel als mogelijk bij de bewoner zelf. Kom jij ons team versterken? Bekijk snel onze vacatures!

Een bewoonster met dementie en een verzorgende ig zijn blij met de nominatie van Dagelijks Leven in de beste 10 verpleeghuizen van Nederland volgens ZorgkaartNederland

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Denk je dat werken als verzorgende in Soest wel wat voor jou is, maar zou je eerst graag eens een kijkje willen nemen? Dan kun je ervoor kiezen om eerst mee te lopen. Tijdens deze uren krijg je een goede indruk van de zorg op onze kleinschalige woonzorglocatie. Je zult zien dat het er bij ons net even anders aan toegaat dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook zonder mee te lopen kunnen we je alvast een kijkje achter de voordeur bieden, met deze video.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Fijne arbeidsvoorwaarden

Sluit jij aan bij een van onze zorgteams in Soest? Dan krijg jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent: gespecialiseerde zorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Zie jij bijvoorbeeld een opleiding tot gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) wel zitten? Grijp je kans! Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting bij Bol.com, Coolblue of op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed? Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Collega's vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de blogs die zij schrijven over het werk bij Dagelijks Leven.

Pagina Links