Een bewoner en een medewerker zitten samen aan tafel in een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie in Emmen.

Kleinschalig wonen met dementie in Emmen

Wonen met zorg in Emmen

Bent u op zoek naar een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in Emmen? Een plek waar het fijn wonen is, gewoon als thuis? Met 24/7 ondersteuning van een professioneel zorgteam, dagelijks een verse maaltijd van de eigen kok en een zinvolle invulling van de dag dankzij gediplomeerde activiteitenbegeleiders? Bij Dagelijks Leven vinden mensen met dementie zo’n thuis. En, ook belangrijk: hier is wonen met zorg betaalbaar voor iedereen. In Emmen wonen met dementie? Dat kan bij Het Rietveldhuis, Het Emmerdennenhuis en Het Ravelijnhuis.

Bekijk de huizen

Een bewoner en een medewerker zitten samen aan tafel in een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie in Emmen.

Veilig en vertrouwd: betaalbare dementiezorg in Emmen

Wonen in een huis van Dagelijks Leven is net even anders dan in een regulier verzorgingshuis. Wij bieden bewoners waar nodig ondersteuning, zorg, ritme en structuur maar laten de regie zoveel als mogelijk bij henzelf. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Maar ook als een bewoner juist geen zin heeft om mee te doen met een activiteit, en liever in de eigen studio blijft, is dat geen probleem. Alles mag, niets moet.

Onze woonzorglocaties in Emmen

24/7 zorg
Kleinschalig
Betaalbaar
Eigen meubels
Eigen kok
Activiteiten
Grote tuin
Open poort

Het Rietveldhuis

Het Rietveldhuis

Het Rietveldhuis: verzorgingshuis, maar dan anders

Aan de Kuifleeuwerik in de Rietlanden in Emmen is onze zorglocatie Het Rietveldhuis te vinden. Ontdek hier de Facebookpagina van deze kleinschalige woonzorglocatie of ga direct naar de website van Het Rietveldhuis. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Emmerdennenhuis

Het Emmerdennenhuis

Woonzorglocatie Het Emmerdennenhuis

Ook in Het Emmerdennenhuis aan de Ravelijn in Emmerschans wonen 22 bewoners met dementie. De Facebookpagina van het kleinschalige huis biedt een mooi inkijkje in het dagelijks leven. Heeft u interesse in wonen bij Het Emmerdennenhuis? Ga naar de website van het huis en klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Ravelijnhuis

Het Ravelijnhuis

Het Ravelijnhuis voor mensen met dementie

Direct naast Het Emmerdennenhuis, ook aan de Ravelijn, staat Het Ravelijnhuis. Neem een kijkje op de Facebookpagina van het huis voor mensen met dementie of bezoek de website van Het Ravelijnhuis om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om u aan te melden als vrijwilliger gaat u naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier het huis van uw keuze en laat uw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.