Over deze locatie

Het Emmerdennenhuis in Emmen biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Het Emmerdennenhuis maakt van wonen genieten. Net als bij alle andere locaties van Dagelijks Leven is er alles aan gedaan om mensen met dementie zo fijn en zo gewoon mogelijk te laten verder leven.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Emmerdennenhuis

Wonen met dementie in Het Emmerdennenhuis

Het Emmerdennenhuis is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig. De indeling van het gebouw is overzichtelijk. Hier voelen bewoners zich al snel thuis. Mede omdat zij hun studio zoveel mogelijk naar eigen wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes, waaraan zij gehecht zijn gewoon mee verhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd.

Alle studio’s hebben een zit-/slaapkamer en een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen. Daarnaast heeft Het Emmerdennenhuis  een logeerkamer voor respijtzorg. Zo bieden we mantelzorgers een adempauze. De circa twintig bewoners treffen elkaar in de twee gezamenlijke woonkamers, de dagbestedingsruimte of in de royaal aangelegde tuin. In de keuken worden dagverse maaltijden bereid, waarbij de bewoners uitgenodigd worden om een handje te helpen. En als het enigszins mogelijk is, worden de vers geoogste groenten uit de eigen moestuin gebruikt.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Emmen Straat:Ravelijn 104
Postcode:7823 TG Telefoon:0591 - 20 10 38

Het Emmerdennenhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

3 weken geleden

Een Hartenwens van een bewoner is afgelopen vrijdag uit gekomen. Nog een keer zingen, samen met haar dochters, met het koor de Jawa's. Wat een plezier!!! ... Meer tonenMinder tonen

Een Hartenwens van een bewoner is afgelopen vrijdag uit gekomen. Nog een keer zingen, samen met haar dochters, met het koor de Jawas.  Wat een plezier!!!
3 weken geleden

Bedankt Ravelijnhuis voor de uitnodiging van de Oldtimer trekker show!!!! ... Meer tonenMinder tonen

Bedankt Ravelijnhuis voor de uitnodiging van de Oldtimer trekker show!!!!