Moeder en dochter samen aan de wandel in de tuin van de kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie van Dagelijks Leven.

Dementiezorg, bij u in de buurt

Dicht bij familie en andere naasten

Thuis is waar familieleden, vrienden en bekenden in de buurt wonen. Waar sociaal contact met de buurt onderhouden wordt en iedereen erbij hoort. Onze 100 kleinschalige woonzorglocaties voor mensen met dementie staan door heel Nederland. Zo is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt.

Elk huis is kleinschalig, met 21 studio’s voor mensen met dementie. Eén studio is iets ruimer en speciaal voor een echtpaar. De bewoner richt zijn of haar studio helemaal naar eigen wens in, met vertrouwde meubels en spullen. Verder zijn er twee huiselijk ingerichte woonkamers, een activiteitenruimte, een ruime tuin en een grote keuken, waar de kok dagelijks een verse maaltijd bereidt.

Benieuwd naar onze huizen bij u in de buurt? Bekijk dan onze huizenpagina.

Pagina Links

Betaalbare dementiezorg mét eigen regie

Ons vaste team biedt mensen met dementie waar nodig ondersteuning en structuur, maar geeft hen vooral zoveel als mogelijk de regie. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Geen zin in een activiteit? Ook geen probleem. Alles mag, niets moet. Bovendien is wonen bij Dagelijks Leven betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Gewoon, als thuis

Onze bewoners bepalen het ritme van de dag. Daardoor kennen wij geen vaste dagindeling. Het is het huis van de bewoners. Familieleden en andere naasten zijn dan ook altijd welkom om op bezoek te komen. Net als thuis.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Dit is Dagelijks Leven

Altijd in de buurt

Met ruim 85 woonzorglocaties voor mensen met dementie door heel Nederland is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt!

Betaalbare zorg

Het verschil met andere particuliere woonvormen voor mensen met dementie? Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Eigen kok

In elk huis werkt een kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Bewoners die dat leuk vinden, mogen altijd helpen.

Ruime tuin

In onze ruime, dementievriendelijke tuin kunnen bewoners naar hartenlust wandelen, spellen doen of gewoon lekker een kopje koffie drinken.

Altijd wat te doen

Onze gediplomeerde activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag met zowel groeps- als individuele activiteiten.

Eigen vakgroep

Bij complexe ouderengeneeskundige zorgvragen bieden de specialisten van onze vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ondersteuning.

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk onze huizen