Echt persoonlijke dementiezorg? Ontdek jouw vacature in Tilburg

De beste dementiezorg in Tilburg

Wil jij in een kleinschalige woonzorglocatie écht persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Kom werken op onze nieuwe zorglocaties in Tilburg: Het Stappegoorhuis en Het Ringbaanhuis

Wil jij als eerste solliciteren en kan jij niet wachten tot de vacatures voor onze nieuwe locaties online zijn? Schrijf je dan hieronder in voor een Job Alert. Wij sturen jou een e-mail als er een vacature online is die past bij jouw voorkeuren. 😃

Een verpleegkundige zit met een bewoner met dementie in de tuin van een kleinschalige woonzorglocatie. Ze lachen naar elkaar.

Schrijf je in voor een job alert

 

Werken bij Dagelijks Leven?

Met ruim tachtig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Tilburg zijn de bewoners straks 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners. Een plek waar zij de ruimte krijgen hun leven te leiden zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.

Maak alvast kennis met onze bewoners in Tilburg

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Misschien wil je eerst eens in een van onze huizen rondkijken voor je besluit te solliciteren op een onze vacatures in Tilburg. Dan kan je ervoor kiezen om eerst mee te lopen bij één van onze andere kleinschalige woonzorglocaties. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van zorg. Bij ons gaat het er namelijk net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook deze video geeft een mooi inkijkje.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Fijne arbeidsvoorwaarden

Sluit jij als verpleegkundige, verzorgende IG, helpende of in een andere rol aan bij een van onze zorgteams in Tilburg? Dan krijg jij alle ruimte om te doen waar je goed in bent: gespecialiseerde zorg bieden aan mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed?

Kom werken bij Dagelijks Leven in Tilburg! Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Collega's vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de blogs die zij schrijven over het werk bij Dagelijks Leven.

Pagina Links

Solliciteren

Wil jij écht persoonlijke zorg op maat bieden aan mensen met dementie? Bekijk dan snel onze vacatures in Tilburg en kom een van onze teams versterken! We zien je sollicitatie graag verschijnen.

Vind jouw baan!