Meelopen bij Dagelijks Leven

Meelopen op locatie bij Dagelijks Leven

Het is lastig om te solliciteren op een functie zonder dat je écht weet hoe het er aan toe gaat. Daarom kun je als verpleegkundige of verzorgende IG een dagdeel vrijblijvend met ons meelopen voordat je solliciteert. Wij laten je graag zien hoe leuk ons team is, wat jouw werkzaamheden zijn en wat jij kunt gaan betekenen voor onze bewoners. Dus, wat denk je ervan? Loop jij een dagje met ons mee?

 

Vacatures voor verpleegkundige en verzorgende IG?

Bekijk de vacatures

Voordelen van meelopen

  • Maak kennis met het team – Door mee te lopen ontmoet je alvast je nieuwe collega’s. De teams bij Dagelijks Leven zijn heel hecht en vinden gezelligheid belangrijk. 96% van onze medewerkers zijn erg tevreden over het contact en de samenwerking met hun collega’s (MTO 2019).
  • Ervaar hoe het is om op een kleinschalige locatie te werken – Heb je nog nooit in een kleinschalige locatie gewerkt of werk je in de thuiszorg? Dan is meelopen de perfecte manier om te ervaren hoe het er bij Dagelijks Leven aan toe gaat. Hoeveel aandacht kan je mensen geven? Hoe gaat het met de activiteiten op een dag? Hoe zit het met de verpleegtechnische handelingen? Al deze vragen worden beantwoord tijdens het meelopen.
  • Krijg een eerlijk beeld – Denk je dat alleen de mooiste verhalen op onze website staan? Dan geeft meelopen je een goed beeld van jouw mogelijke toekomstige baan. Je zult zien dat het soms hard werken is, maar dat er ook tijd is voor échte aandacht en dat er een hoop leuke dingen worden georganiseerd. Je maakt het zelf mee en kunt dus echt je eigen mening vormen. #nofilter

Een voordeel van meelopen is dat je je collega’s al ontmoet.

Welke dagen kan ik meelopen?

Elke dag die jou uitkomt. Op onze locaties bieden wij 24/7 zorg. Dat betekent dat jij (in overleg) kunt meelopen wanneer jou het beste uitkomt.

Hoe geef ik mij op?

Op onze vacaturepagina vind je de actuele Verzorgende IG en Verpleegkundige vacatures. Klik op de vacature in de woonplaats waar jij zou willen werken/meelopen. Rechts op deze pagina zie je dan een knop ‘Ik wil meelopen’.

Is er op dit moment geen vacature in jouw omgeving? Meld je dan aan voor een Job Alert. Je krijgt dan een mail als er een nieuwe vacature is.

Verzorgende IG vacatures Verpleegkundige vacatures