Echt persoonlijke dementiezorg? Ontdek jouw vacature in Deurne

De beste dementiezorg in Deurne

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een van de beste zorgorganisaties van Nederland? Een organisatie die gespecialiseerd is in kleinschalige, persoonlijke woonzorg voor mensen met dementie en die jou een FWG-schaal hoger inschaalt dan collega’s bij andere organisaties? In Deurne hebben wij bij Het Wilhelminahuis en Het Heiakkerhuis altijd plek voor een zorgtopper met ambitie. Ben jij een verpleegkundige of verzorgende IG en wil jij in een kleinschalige woonzorglocatie écht persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Werken bij Dagelijks Leven?

Met ruim tachtig kleinschalige woonzorglocaties is zorgorganisatie Dagelijks Leven inmiddels door heel Nederland te vinden. In Deurne zijn de bewoners 24/7 verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers uit activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Samen zorgen zij voor een veilig en vertrouwd thuis voor de bewoners. Een plek waar zij de ruimte krijgen hun leven te leiden zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.

Bekijk onze vacatures

Een bewoonster met dementie zit samen met een verzorgende IG in de tuin van een zorglocatie van Dagelijks Leven in Deurne.