Kleinschalig wonen met dementie in Deurne

Wonen met zorg in Deurne

Bent u op zoek naar een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in Deurne? Het Wilhelminahuis en Het Heiakkerhuis van Dagelijks Leven zijn voor de 22 bewoners een echt thuis, waar zij zoveel mogelijk wonen en leven zoals ze dat zelf willen en gewend zijn. Het professionele zorgteam biedt 24/7 zorg op maat, de kok bereidt dagelijks een verse maaltijd en activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag. Ook belangrijk: wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, zelfs met alleen AOW als inkomen.

Bekijk de huizen

Een bewoonster van Dagelijks Leven zit aan tafel in de huiskamer van zorgorganisatie Dagelijks Leven in Deurne, voor mensen met dementie. Ze drinkt een glaasje wijn. Naast haar zit een medewerker, die naar haar lacht.

Betaalbare dementiezorg in Deurne, net even anders

Wonen in een huis van Dagelijks Leven is net even anders dan in een regulier verzorgingshuis. Onze zorg is kleinschalig, met in zowel Het Wilhelminahuis als het Het Heiakkerhuis plaats voor maximaal 22 bewoners. Familieleden en andere naasten spelen een grote rol in onze zorg en zijn altijd welkom, net als thuis. Wij bieden bewoners waar nodig ondersteuning, zorg, ritme en structuur maar laten de regie zoveel als mogelijk bij henzelf. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Ook als een bewoner liever in de eigen studio blijft om bijvoorbeeld een puzzel te maken, is dat geen probleem. Alles mag, niets moet. Gewoon, als thuis.

Onze zorg

Het Wilhelminahuis

Het Wilhelminahuis

Het Wilhelminahuis: verzorgingshuis, maar dan anders

Aan de Aaltje Reddingiusstraat in Deurne is onze zorglocatie Het Wilhelminahuis te vinden. Hier wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Klik op de website van Het Wilhelminahuis op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie aan te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Heiakkerhuis

Het Heiakkerhuis

Het Heiakkerhuis voor mensen met dementie

De nieuwste woonzorglocatie voor mensen met dementie in Deurne is Het Heiakkerhuis, te vinden aan de Patrijs in de wijk Heiakker. Bezoek de website van Het Heiakkerhuis om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen in Deurne? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk al onze huizen