Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

Deurne – Het Wilhelminahuis

Het Wilhelminahuis in Deurne biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis ligt in het hart van Deurne, aan de rand van het Hub van Doornepark en op loopafstand van het centrum. Hier biedt Dagelijks Leven mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

De ligging van Het Wilhelminahuis is werkelijk uniek: geheel vrij en omgeven door een prachtige tuin en tegelijkertijd gewoon midden in het centrum van Deurne. Het huis is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling in het Hub van Doornpark. Door de centrale ligging gaan we op z’n tijd met bewoners een boodschapje doen of koffie drinken op de markt. Kortom, Het Wilhelminahuis biedt geborgenheid en veiligheid midden in het dagelijks leven!

Het Wilhelminahuis

Al aan de tekentafel is nagedacht over de beste oplossingen voor mensen met dementie. Zo is de indeling van Het Wilhelminahuis eenvoudig en overzichtelijk.

De studio’s van onze bewoners liggen aan een brede gang en de gemeenschappelijke ruimtes liggen centraal bij elkaar. Alle ruimtes hebben prachtige raampartijen, die uitzicht bieden op de ruim aangelegde tuin. Er is rekening gehouden met aanvullende voorzieningen. Zo is er een grote, centrale badkamer met een hoog/laag bad en een invalidentoilet. In Het Wilhelminahuis bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar. Mantelzorgers kunnen worden ontlast door een extra kamer voor respijtzorg.

In Het Wilhelminahuis heeft iedere bewoner een eigen studio met zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht. Tevens heeft iedereen een eigen badkamer. Er wonen circa twintig bewoners, die elkaar treffen in twee gezamenlijke woonkamers. In de keuken worden iedere dag verse maaltijden bereid. En als het enigszins kan, worden de groenten uit eigen tuin gebruikt. Bewoners die dat leuk vinden kunnen een handje helpen. Uiteraard is er een afwisselende dagbesteding, maar het zijn vaak de alledaagse dingen, zoals huishoudelijke taken, die zorgen voor ritme, structuur en welbevinden.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Wilhelminahuis

Plaats: Deurne
Postcode: 5751 HK
Straat: Aaltje Reddingiusstraat 7
Telefoon: 0493 – 84 38 88
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Beleef Het Wilhelminahuis in 360°

Navigeer eenvoudig door het huis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
HELP! Wij zijn opzoek naar een Verzorgende IG voor onze kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Met voorkeur voor in de nacht, maar afwisseling in dagdiensten is ook mogelijk. Ken jij iemand die perfect in ons leuke, enthousiaste team past? 

Delen is lief! 😍🥰

https://dagelijks-leven.nl/vacatures/verzorgende-ig-vaste-nachtdienst-331472/

HELP! Wij zijn opzoek naar een Verzorgende IG voor onze kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Met voorkeur voor in de nacht, maar afwisseling in dagdiensten is ook mogelijk. Ken jij iemand die perfect in ons leuke, enthousiaste team past?

Delen is lief! 😍🥰

https://dagelijks-leven.nl/vacatures/…
... Lees meerToon minder

geplaatst op 25/05/20

Deze actie loopt t/m 17 juni in de grote Jumbo Deurne! We zijn benieuwd naar de opbrengst!🎵🎶🎧🎤💚

Deze actie loopt t/m 17 juni in de grote Jumbo Deurne! We zijn benieuwd naar de opbrengst!🎵🎶🎧🎤💚 ... Lees meerToon minder

geplaatst op 20/05/20

Wat zijn we weer verwend! Afgelopen weekend hebben we lekkere appelflappen gekregen. Heel erg bedankt Het Zeilbergs Bakkertje!

Wat zijn we weer verwend! Afgelopen weekend hebben we lekkere appelflappen gekregen. Heel erg bedankt Het Zeilbergs Bakkertje! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 04/05/20

Comment on Facebook

Dat zal er in gaan als koek..... top van het Zeilbergs bakkertje👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Tof dat er nu mooie initiatieven zijn. Een pluspunt van de coronatijd en het zou leuk zijn als na de coronatijd de mooie initiatieven blijven .

Super bedankt Ivon en Angelo, echt een verwennerij!!!

Een bakker naar mijn Hart ❤️

Lekker

View more comments