Over deze locatie

Betaalbare en persoonlijke zorg worden samengebracht in Het Wilhelminahuis in Deurne. Hier hebben wij plek voor 20 bewoners met dementie. In Het Wilhelminahuis bieden wij specialistische zorg door een team van professionals. Elke bewoner heeft een eigen studio en er wordt dagelijks vers gekookt door onze kok. Het mooiste is; wonen in ons mooie huis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Wilhelminahuis

Wonen met dementie in Het Wilhelminahuis

Het Wilhelminahuis biedt gespecialiseerde zorg in een kleinschalige setting. Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de gezamenlijke woonkamers wordt regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken en in de keuken kan men helpen met het bereiden van dagverse maaltijden. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek. Zij kennen precies de behoeftes en interesses van iedere bewoner, zodat iedereen voor zover mogelijk een goede dag invulling heeft. Daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag.

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. De indeling van het huis is eenvoudig en overzichtelijk en de ruimtes zijn royaal en voorzien van veel daglicht. Alle studio’s kijken uit op de prachtige tuin. Het Wilhelminahuis biedt plaats aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Onze zorg is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen met alleen een AOW.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Deurne Straat:Aaltje Reddingiusstraat 7
Postcode:5751 HK Telefoon:0493 – 84 38 88

Het Wilhelminahuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Wat hebben we genoten van de vele stralende gezichten! Eindelijk weten we weer in welke tijd vh jaar we leven!🎭 ... Meer tonenMinder tonen

Wat hebben we genoten van de vele stralende gezichten! Eindelijk weten we weer in welke tijd vh jaar we leven!🎭

Carnaval in Het Wilhelminahuis was zeer geslaagd!! Dansen hossen zingen en feesten met ons eigen huis!🎭🎶🎤🍟🍻 ... Meer tonenMinder tonen

Carnaval in Het Wilhelminahuis was zeer geslaagd!! Dansen hossen zingen en feesten met ons eigen huis!🎭🎶🎤🍟🍻
3 weken geleden

Sneeuwpret in het Wilhelminahuis!❄🌨👊☃️ ... Meer tonenMinder tonen

Sneeuwpret in het Wilhelminahuis!❄🌨👊☃️