Skip links

Deurne – Het Wilhelminahuis

Het Wilhelminahuis in Deurne is een kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis ligt in het hart van Deurne, aan de rand van het Hub van Doornepark en op loopafstand van het centrum. Hier biedt Dagelijks Leven mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

De ligging van Het Wilhelminahuis is werkelijk uniek: geheel vrij en omgeven door een prachtige tuin en tegelijkertijd gewoon midden in het centrum van Deurne. Het huis is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling in het Hub van Doornpark. Door de centrale ligging gaan we op zโ€™n tijd met bewoners een boodschapje doen of koffie drinken op de markt. Kortom, Het Wilhelminahuis biedt geborgenheid en veiligheid midden in het dagelijks leven!

Het Wilhelminahuis

Al aan de tekentafel is nagedacht over de beste oplossingen voor mensen met dementie. Zo is de indeling van Het Wilhelminahuis eenvoudig en overzichtelijk.

De studioโ€™s van onze bewoners liggen aan een brede gang en de gemeenschappelijke ruimtes liggen centraal bij elkaar. Alle ruimtes hebben prachtige raampartijen, die uitzicht bieden op de ruim aangelegde tuin. Er is rekening gehouden met aanvullende voorzieningen. Zo is er een grote, centrale badkamer met een hoog/laag bad en een invalidentoilet. In Het Wilhelminahuis bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar. Mantelzorgers kunnen worden ontlast door een extra kamer voor respijtzorg.

In Het Wilhelminahuis heeft iedere bewoner een eigen studio met zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht. Tevens heeft iedereen een eigen badkamer. Er wonen circa twintig bewoners, die elkaar treffen in twee gezamenlijke woonkamers. In de keuken worden iedere dag verse maaltijden bereid. En als het enigszins kan, worden de groenten uit eigen tuin gebruikt. Bewoners die dat leuk vinden kunnen een handje helpen. Uiteraard is er een afwisselende dagbesteding, maar het zijn vaak de alledaagse dingen, zoals huishoudelijke taken, die zorgen voor ritme, structuur en welbevinden.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Wilhelminahuis

Plaats: Deurne
Postcode: 5751 HK
Straat: Aaltje Reddingiusstraat 7
Telefoon: 0493 โ€“ 84 38 88
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Beleef Het Wilhelminahuis in 360ยฐ

Navigeer eenvoudig door het huis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Nog 1tje dan!!

Nog 1tje dan!! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 21/02/20

Comment on Facebook

Prinses carnaval is aan het genieten๐Ÿฅ‚๐Ÿฅ‚๐Ÿฅ‚

Carnaval vieren met Hans den Brabander en de Peelstrekels in het Wilhelminahuis. Het was kei gezellig!!๐ŸŽญ

Carnaval vieren met Hans den Brabander en de Peelstrekels in het Wilhelminahuis. Het was kei gezellig!!๐ŸŽญ ... Lees meerToon minder

geplaatst op 21/02/20

Comment on Facebook

Ziet er super gezellig en sfeervol uit ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐Ÿฐ๐Ÿท

Geweldig!

Wat gezellig weer!

Met de Carnaval lekker hossen ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ik zeg genieten๐Ÿ‘๐Ÿป

Heerlijk toch

Och wat leuk, en die non๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Goed bezig!!!! ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘

View more comments

Al enkele dagen geleden hebben we met zijn allen mogen genieten van een sfeervolle high tea met live piano muziek๐ŸŽน๐ŸŽถvan Duo Klavierhandig!!

Al enkele dagen geleden hebben we met zijn allen mogen genieten van een sfeervolle high tea met live piano muziek๐ŸŽน๐ŸŽถvan Duo Klavierhandig!! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 19/02/20

Comment on Facebook

Leuk voor de bewoners die genieten er echt van๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Gaaf