Wonen met zorg voor mensen met dementie in Venray: dat is Dagelijks Leven. Op de foto een bewoonster aan tafel, lachend, met een hondje op schoot.

Kleinschalig wonen met dementie in Venray

Wonen met zorg in Venray

Bent u op zoek naar een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in Venray? Een plek waar het fijn wonen is, gewoon als thuis? Met 24/7 ondersteuning van een professioneel zorgteam, dagelijks een verse maaltijd van de eigen kok en een zinvolle invulling van de dag dankzij gediplomeerde activiteitenbegeleiders? Bij Dagelijks Leven vinden mensen met dementie zo’n thuis. En, ook belangrijk: hier is wonen met zorg betaalbaar voor iedereen. In Venray wonen met dementie? Dat kan bij Het Rooyhuis, Het Tryneshuis en Het Antoniushuis.

Bekijk de huizen

Een verzorgende zit samen met een bewoner met dementie aan tafel. De verzorgende kijkt lachend naar de bewoner, de bewoner kijkt lachend in de camera. Ze drinkt een glaasje wijn.

Veilig en vertrouwd: betaalbare dementiezorg in Venray

Wonen in een huis van Dagelijks Leven is net even anders dan in een regulier verzorgingshuis. Het team zorgt voor een veilige, vertrouwde en sociale omgeving waarin mensen met dementie zich echt thuis voelen. Wij bieden bewoners waar nodig ondersteuning, zorg, ritme en structuur maar laten de regie zoveel als mogelijk bij henzelf. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Maar ook als een bewoner juist geen zin heeft om mee te doen met een activiteit, en liever in de eigen studio blijft om bijvoorbeeld een puzzel te maken, is dat geen probleem. Alles mag, niets moet.

Het Antoniushuis

Het Antoniushuis

Het Antoniushuis: verzorgingshuis, maar dan anders

Aan de Oostsingel in Venray is onze zorglocatie Het Antoniushuis te vinden. Hier wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Lees hier over hoe zij onlangs genoten van een speciale prikkelarme circusvoorstelling of ga direct naar de website van Het Antoniushuis. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Tryneshuis

Het Tryneshuis

Woonzorglocatie Het Tryneshuis

Ook in Het Tryneshuis aan d’n Herk in Venray wonen 22 bewoners met dementie. De Facebookpagina van het kleinschalige huis biedt een mooi inkijkje in hun  dagelijks leven. Heeft u interesse in wonen bij Het Tryneshuis? Ga naar de website van het huis en klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Rooyhuis

Het Rooyhuis

Het Rooyhuis voor mensen met dementie

De nieuwste woonzorglocatie voor mensen met dementie in Venray is Het Rooyhuis, ook aan d’n Herk. Peel en Maas TV maakte een mooie reportage toen het huis de eerste bewoners mocht verwelkomen. Bezoek de website van Het Rooyhuis om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen in Venray? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk de huizen