Gewoon als thuis

Een eigen plek

Elk huis van Dagelijks Leven heeft 21 studio’s voor mensen met dementie, waaronder één studio speciaal voor een echtpaar. Bij ons richt elke bewoner zijn of haar studio helemaal naar eigen wens in. Met vertrouwde meubels en spullen. Die ene stoel, waarop de bewoner het liefst zit als hij televisie kijkt. De tafel, waaraan het zo fijn puzzelen is. De foto’s van familieleden en vrienden. Zo voelt de studio zoveel mogelijk ‘gewoon, als thuis’. In onze twee woonkamers kunnen de bewoners samenkomen. Voor een praatje, een spelletje, om samen televisie te kijken of te eten.

Benieuwd naar een woonzorglocatie van Dagelijks Leven bij u in de buurt? Bekijk onze 99 huizen door heel Nederland!

Bekijk onze huizen

Een bewoonster samen met haar dochter samen in haar studio in een woonzorglocatie voor mensen met dementie van Dagelijks Leven. Ze zit voor een kast waarboven op allemaal fotolijstjes staan.

Betaalbare dementiezorg mét eigen regie

Wonen in een huis van Dagelijks Leven is net even anders dan in een regulier verzorgingshuis. Ons team biedt mensen met dementie waar nodig ondersteuning, zorg, ritme en structuur, maar geeft hen vooral zoveel als mogelijk de regie.

Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Maar ook als een bewoner juist geen zin heeft om mee te doen met een activiteit, is dat geen probleem. Alles mag, niets moet. Bovendien is wonen bij Dagelijks Leven betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Dit is Dagelijks Leven

Altijd in de buurt

Met ruim 85 woonzorglocaties voor mensen met dementie door heel Nederland is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt!

Betaalbare zorg

Het verschil met andere particuliere woonvormen voor mensen met dementie? Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Eigen kok

In elk huis werkt een kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Bewoners die dat leuk vinden, mogen altijd helpen.

Ruime tuin

In onze ruime, dementievriendelijke tuin kunnen bewoners naar hartenlust wandelen, spellen doen of gewoon lekker een kopje koffie drinken.

Altijd wat te doen

Onze gediplomeerde activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag met zowel groeps- als individuele activiteiten.

Eigen vakgroep

Bij complexe ouderengeneeskundige zorgvragen bieden de specialisten van onze vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ondersteuning.

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Meer informatie

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid met dementie en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk onze huizen