Dagelijks Leven feliciteert al haar medewerkers

Hoera, we staan weer in de top 10!

Wauw, wat zijn wij supertrots op onze medewerkers! Zij, die zich elke dag inzetten voor onze bewoners met dementie en van onze kleinschalige woonzorglocaties een warm thuis maken. Dankzij hen hebben we afgelopen jaar gemiddeld een schitterende 9,2 gehaald op ZorgkaartNederland en daarmee een plek in de Top 2021 veroverd. We horen dus, net als in 2020, bij de 10 beste verpleeghuiszorgorganisaties van Nederland! 

Help jij ons de beste te blijven? Kom werken bij Dagelijks werken! Bij onze zorglocaties is er altijd plek voor een zorgtopper met ambitie én affiniteit met mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. En met ruim 70 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland, is er vast ook een huis bij jou in de buurt.  Bekijk snel onze vacatures.

Kom jij ook bij ons werken?

Op onze zorglocaties bieden wij 24/7 gespecialiseerde zorg aan maximaal 22 bewoners met dementie. Het team bestaat naast professionele zorgmedewerkers uit gediplomeerde activiteitenbegeleiders, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen en -heren, servicemedewerkers en een eigen kok. Zo krijg jij als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige alle tijd en ruimte om te doen waar jij goed in bent: zorgen. Ook geven we je graag de kans om te ontdekken waar je nog meer goed in bent. Via onze eigen DL Academy blijf jij jezelf ontwikkelen. Tel daar fijne arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een fietsplan en korting op jouw sport-  of telefoonabonnement bij op. Klinkt goed?  

Vind jouw baan!

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Misschien wil je eerst eens in een van onze huizen rondkijken voor je besluit te solliciteren op een vacature voor verpleegkundige in Venray. Dan kan je ervoor kiezen om eerst mee te lopen bij een van onze kleinschalige woonzorglocaties. Zo krijg je een goede indruk van onze manier van zorg. Bij ons gaat het er namelijk net even anders aan toe dan in een regulier verpleeghuis voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Ook deze video geeft een mooi inkijkje.

We hebben trouwens nog veel meer hartverwarmende video’s over onze medewerkers en bewoners. Zet de popcorn klaar en bezoek ons YouTube-kanaal!

Dagelijks Leven in beeld

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Solliciteren

Wil jij écht persoonlijke zorg op maat bieden aan mensen met dementie? Bekijk dan snel onze vacatures en kom een van onze teams versterken! We zien je sollicitatie graag verschijnen.

Vind jouw baan!

 

Collega's vertellen

Pagina Links