Deel op:

Dagelijks Leven in top 10 verpleeghuizen ZorgkaartNederland

Vandaag werd via een livestream van ZorgkaartNederland bekend dat Dagelijks Leven in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen staat. Vanwege de vele waarderingen (153) met een gemiddelde van een 9,1 heeft Dagelijks Leven een mooie plek gekregen in deze lijst.

“De waarderingen op ZorgkaartNederland zijn voor ons belangrijk, omdat ze ons inzicht geven in hoe onze zorg wordt ervaren door onze bewoners en hun verwanten. Wij lezen elke review aandachtig en zetten waar nodig acties uit. Dit helpt ons de kwaliteit van onze zorg nog verder te optimaliseren.” Vertelt Zion Jongstra, directeur zorg bij Dagelijks Leven. “Dat wij in de ZorgkaartNederland Top 2020 staan is voor ons de kers op de taart en een bevestiging dat we goed bezig zijn. Dit was niet mogelijk zonder onze bewoners en hun verwanten, door hun waarderingen staan wij in deze lijst. Een mooier compliment is er niet.”

“Elk verpleeghuis met dertig of meer waarderingen in 2020 deed automatisch mee om een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld. Aan de hand van deze waarderingen is uitgerekend wie er in 2020 het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten.” – ZorgkaartNederland

De complete Top 2020 VerpleeghuizenAward voor top 2020 verpleeghuis van ZorgkaartNederland

  • Amaliazorg  –  Oirschot
  • Buurtzorgpension  –  Utrecht
  • Dagelijks Leven  –  Apeldoorn
  • Envida  –  Maastricht
  • Frankelandgroep  –  Vlaardingen
  • Het Gastenhuis  –  Amsterdam
  • Hospice Dignitas  –  Hoorn
  • September  –  Woerden
  • Sint Annaklooster  –  Eindhoven
  • ZorgAccent  –  Almelo

Dagelijks Leven heeft landelijk 100 woonzorglocaties voor mensen met dementie. Bewoners zijn verzekerd van 24-uurs gespecialiseerde zorg en beschikken over een eigen studio die met eigen meubels kan worden ingericht. “Ik ben enorm trots dat ik directeur zorg mag zijn van Dagelijks Leven. We leveren zorg die betaalbaar is voor iedereen en waarbij het welzijn van onze bewoners voorop staat. Zo werken we met professionele activiteitenbegeleiders die zorgen voor een zinvolle dagbesteding en worden de maaltijden iedere dag vers bereid door onze eigen kok. Wat ik mooi vind aan onze visie is dat we uitgaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Bewoners die dat leuk vinden mogen bijvoorbeeld meehelpen met koken of tuinieren, gewoon als thuis.”