Word verpleegkundige bij Dagelijks Leven

Ga jij bij ons aan de slag?

Wil jij als verpleegkundige echt persoonlijke zorg bieden aan mensen met dementie? Zou jij graag werken bij een zorgorganisatie waar de zorg door verwanten gewaardeerd wordt met een 9,2 gemiddeld? En ben jij op je best in een klein en vast team? Dan pas jij perfect bij Dagelijks Leven!

Bekijk de video over het werk van een verpleegkundige in onze kleinschalige dementiezorg, ontdek een aantal uitgelichte vacatures voor verpleegkundigen of ga direct naar onze vacaturepagina om jouw droombaan te vinden!

Bekijk onze vacatures

Overstijgende blik

Jij houdt tijdens je dienst het overzicht over alle bewoners van de kleinschalige woonzorglocatie. Je observeert, controleert en grijpt in wanneer dat nodig is.

Verantwoordelijkheid

Jij bewaakt het zorgplan en geeft jouw zorgkennis graag door aan jouw collega's. Zo zet je iedereen, van vrijwilliger tot verzorgende IG, in z'n kracht.

Inlevingsvermogen

Als verpleegkundige leer jij de bewoners echt goed kennen. Jij weet hoe je bewoners in paniek kan kalmeren en bent je er altijd van bewust dat zij dementie hebben, maar niet hun ziekte zijn.

Luisterend oor

Jij bespreekt niet alleen de zorg met de huisarts, psycholoog en fysiotherapeut, maar bent ook een luisterend oor en raadgever voor de verwanten van onze bewoners.