Weet waar je het voor doet, verzorgende IG

Meer dan zorg, verzorgende IG

Wat jij als verzorgende IG betekent voor onze bewoners met dementie? Dat hebben we aan hen gevraagd. Door gebruik te maken van een camera met een spiegel keken de bewoners direct in de lens, maar tegelijkertijd ook recht in de ogen van de zorgmedewerker. Vervolgens gingen ze met elkaar in gesprek. Wat blijkt? Jouw zorg is veel meer dan alleen maar zorg!

Bekijk de video die tijdens de opnamen achter de schermen is gemaakt.

Over Dagelijks Leven

Onze zorg

Dagelijks Leven heeft door heel Nederland kleinschalige, moderne én betaalbare woonzorglocaties voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. We bewegen mee op het ritme van de bewoners en stimuleren hen te leven zoals zij zelf gewend zijn en graag willen. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de maaltijd? Graag! Liever in de tuin aan de slag? Fijn uitslapen of juist vroeg uit de veren? Alles mag, niets moet. We zorgen voor  een vertrouwde omgeving waarin bewoners zich gekend voelen. Een plek waar ze gehoord en gezien worden en ze hun eigen keuzes mogen maken.

Ons team

In elk huis wonen maximaal 22 bewoners die ondersteund worden door een klein en vast zorgteam dat bestaat uit verpleegkundigen, gespecialiseerd verzorgenden psychogeriatrie, verzorgenden IG en helpenden (plus). Verder werken er op elke woonzorglocatie onder meer een kok en activiteitenbegeleiders.

Ook bij jou in de buurt, verzorgende IG

Wij hebben huizen door heel Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Klik hier en ontdek waar jij onze bewoners blij kunt maken!

Jouw mogelijkheden