Verpleegkundig specialist samen met een bewoner met dementie op een woonzorglocatie van Dagelijks Leven. Ze lachen naar elkaar.

Verpleegkundig specialist bij Dagelijks Leven

De beste dementiezorg

Als verpleegkundig specialist bij Dagelijks Leven vorm je samen met jouw collega-verpleegkundig specialisten, de physician assistents, specialisten ouderengeneeskunde en psychologen de vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding. Jij hebt een belangrijke rol in de specialistische ondersteuning van de zorgteams op onze woonzorglocaties voor mensen met dementie. Samen met hen zorg je dat de bewoners verzekerd zijn van de beste dementiezorg, passend bij het levensverhaal van elke individuele bewoner.

De bewoners van Dagelijks Leven hebben een volledig pakket thuis (VPT) zonder verblijf en behandeling op basis van een zorgprofiel VV05, beschermd wonen met intensieve dementiezorg. Dit betekent dat de huisarts, net als in de thuissituatie, als hoofdbehandelaar primair verantwoordelijk is voor de medische behandeling. Gaat het om complexe ouderengeneeskundige problematiek? Dan worden jij en jouw collega’s van de vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ingeschakeld.

 

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

Onze zorg

Kleinschalige woonzorglocaties, waar mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies 24 uur per dag verzekerd zijn van gespecialiseerde zorg. Betaalbaar voor iedereen, ook voor mensen met alleen AOW als inkomen. Dat is Dagelijks Leven in een notendop. Onze huizen zijn te vinden in heel Nederland, staan altijd midden in de wijk en worden omgeven door een ruime tuin. We creëren een vertrouwde omgeving waarin bewoners zich gekend voelen. Een plek waar ze gehoord en gezien worden en ze hun eigen keuzes mogen maken.

 

Onze visie