Skip links

Middelburg – Het Toorenhuis

Het Toorenhuis in Middelburg biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Het Toorenhuis is gelegen aan het prachtige park Toorenvliedt. In het park kunnen onze bewoners onder begeleiding een heerlijke wandeling maken of een bezoekje brengen aan de vogelopvang de ‘Mikke’. De wandelroute gaat langs bunkers en erfgoed uit de Tweede Wereldoorlog, langs waterpartijen, bruggen en speeltoestellen. Dus als de kleinkinderen op bezoek komen bij opa en/of oma hoeven zij zich niet te vervelen.

Het huis ligt te midden van de actieve Stromenwijk. In deze woonbuurt is de saamhorigheid groot, we kennen elkaar als goede buren.

Er is een levendige interactie met de buurt. Het winkelcentrum, de warme bakker, de bloemist en een chinees restaurant liggen op een steenworp afstand. Met de bus kunnen onze bewoners eenvoudig onder begeleiding naar het historisch centrum van de Zeeuwse hoofdstad of naar de boulevard van Vlissingen, de parel van de Zeeuwse kust.

Bewoners met passie voor water, boten en vissen kunnen dichtbij huis hun hart ophalen op een bankje langs het Kanaal door Walcheren. Kortom, in Het Toorenhuis kan men leven, wonen én genieten met zorg!

Het Toorenhuis

Daar waar vroeger een lagere school stond, staat nu een heel nieuw huis, een huis waar de buurt trots op is.

Een mooie villa met een grote tuin, wandelpad, bloemen, planten, bomen en een kippenhok, waar iedere dag verse eieren worden geraapt. Onze bewoners kunnen hier op een zonnige dag heerlijk rondlopen of lekker zonnen op het terras.

Iedere bewoner heeft een eigen studio met zit-/slaapkamer en badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg.

In Het Toorenhuis bieden we de zorg door een bewogen en betrokken team van professionals en vrijwilligers. Daarbij gaan we altijd uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het welzijn van onze bewoners staat altijd voorop, de zelfredzaamheid wordt gestimuleerd, waardoor de kwaliteit van leven wordt vergroot. Daarbij worden we ondersteund door het team van ‘Fysiotherapie Dauwendaele’ en het team van Ergotherapie ‘De Praktijk’. Ook doen leerlingen van de Klimopschool werkervaring bij ons op. In Het Toorenhuis is altijd iets te zien, te doen of te beleven. Kom gerust eens kijken!

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Toorenhuis

Plaats: Middelburg
Postcode: 4335 PL
Straat: Oosterscheldestraat 110a
Telefoon: 0118 – 85 59 29
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
☀️ Vanmorgen onder de partytent genoten met elkaar en gelachen met het uitspreken van Italiaanse woorden en veel plezier gehad met maskers en strikjes ☀️ 

En vanmiddag koel bij de airco genoten van een tour in Italië.

De fotos zeggen genoeg toch?
🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹

☀️ Vanmorgen onder de partytent genoten met elkaar en gelachen met het uitspreken van Italiaanse woorden en veel plezier gehad met maskers en strikjes ☀️

En vanmiddag koel bij de airco genoten van een tour in Italië.

De fotos zeggen genoeg toch?
🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹☀️🇮🇹
... Lees meerToon minder

geplaatst op 12/08/20

Comment on Facebook

Quello era un bel tocco. 👌 (Dat was leuk bedacht 👌) 😁

Het was gezellig in Italië!zo te zien!

Wat leuk weer! Volgens mij heeft Jan het ook naar zijn zin!

🇮🇹 ☀️Buon Appetito  ☀️🇮🇹

🇮🇹 ☀️Buon Appetito ☀️🇮🇹 ... Lees meerToon minder

geplaatst op 12/08/20

Comment on Facebook

Smakelijk 😋

Geweldig jullie verschillende thema's👍

Heerlijk!!!🤩

🇮🇹 ☀️Ciao Bella... Vandaag Creatief met pasta geweest, en gezellig buiten onder de partytent gezeten☀️🇮🇹

🇮🇹 ☀️Ciao Bella... Vandaag Creatief met pasta geweest, en gezellig buiten onder de partytent gezeten☀️🇮🇹 ... Lees meerToon minder

geplaatst op 11/08/20

Comment on Facebook

Wat een leuk idee, Creatief hoor! 😊

Wat leuk die strikjes met verf 👍 leuke tip

La vita e bella! Mangiare y bere 👍