Over deze locatie

In Het Wikenhuis in Drachten bieden wij gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting. Niet meer thuis kunnen wonen is een lastige stap. Door de kleinschalige en knusse inrichting van Het Wikenhuis maken we deze stap zo klein mogelijk. Een plek waar mensen met dementie zich thuis voelen, net als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. En betaalbaar voor iedereen!

Open huis

Vrijdag 5 november 2021
14.00 tot 16.00 uur

Open huis: maak kennis met Het Wikenhuis

Het Wikenhuis in Drachten opent bijna de deuren! Bent u nieuwsgierig naar deze spiksplinternieuwe woonzorglocatie voor mensen met dementie? Kom dan een kijkje nemen tijdens ons open huis aan de Alferhof 88 op vrijdag 5 november. Dat kan tussen 14.00 en 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig, we zien u graag verschijnen.

Heeft u vragen? Of bent u verhinderd en zou u graag een ander kijkmoment inplannen? Dan kunt u contact opnemen met locatiemanager Andrea Larooi-Slot via a.slot@dagelijks-leven.nl.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Wikenhuis

Wonen met dementie in Het Wikenhuis

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Bewoners voelen zich gauw thuis en op hun gemak, mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk met eigen meubels inrichten. Spulletjes waaraan men gehecht is verhuizen gewoon mee. Zo voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

 

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Drachten Straat:Alferhof 88
Postcode:9202 GM Telefoon:055 – 576 66 76

Het Wikenhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

1 dag geleden

Gister 15-10 de oplevering van het Wikenhuis 🤩 trots ... Meer tonenMinder tonen

Gister 15-10 de oplevering van het Wikenhuis 🤩 trots
5 dagen geleden

🏡 SNEAK PREVIEW
📍 Alferhof 88 | Drachten

Het is bijna zover: de opening van Het Wikenhuis! Wil jij nu alvast binnen gluren bij deze prachtige woonzorglocatie? Bekijk snel de foto's.

Kom je liever in het echt kijken? Kom dan langs op vrijdag 5 november tijdens ons open huis. Je bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Alferhof 88. Zien we je dan?

#bijnaopen #nogdrieweken #drachten
... Meer tonenMinder tonen

🏡 SNEAK PREVIEW
📍 Alferhof 88 | Drachten

Het is bijna zover: de opening van Het Wikenhuis! Wil jij nu alvast binnen gluren bij deze prachtige woonzorglocatie? Bekijk snel de fotos. 

Kom je liever in het echt kijken? Kom dan langs op vrijdag 5 november tijdens ons open huis. Je bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Alferhof 88. Zien we je dan? 

#bijnaopen #nogdrieweken #drachten