Over deze locatie

Het Staatsliedenhuis in Apeldoorn biedt zorg aan mensen met dementie. Kleinschalig en voorzien van 24/7 specialistische zorg. Het Staatsliedenhuis is één van de 87 locaties in Nederland waar Dagelijks Leven gespecialiseerde dementiezorg biedt. Wij gaan uit van wat onze bewoners wél kunnen en stimuleren ze mee te doen in de dagelijkse bezigheden. Het mooiste is; wonen in Het Staatsliedenhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Staatsliedenhuis

Wonen met dementie in Het Staatsliedenhuis

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Bewoners voelen zich gauw thuis en op hun gemak, mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk met eigen meubels inrichten. Spulletjes waaraan men gehecht is verhuizen gewoon mee. Zo voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Rondleiding in beeld

In deze video geven wij een rondleiding door één van onze locaties en vertelt bewoonster Hillie waarom ze zo graag bij ons woont.

Benieuwd naar meer video’s van Dagelijks Leven? Bekijk ze snel!

Alle video’s
Plaats:Apeldoorn Straat:Ruys de Beerenbrouckstraat 2
Postcode:7331 LM Telefoon:055 – 844 00 26

Het Staatsliedenhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Lief, gemotiveerd en zorgzaam personeel

Prachtige, kleinschalige én huiselijke woonzorglocatie. Lief, gemotiveerd en zorgzaam personeel: van kok tot zorgprofessional. Er is veel aandacht voor welzijn en de zorg is goed. Bewoners worden gestimuleerd om mee te doen met activiteiten en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. Mijn moeder vindt het heel gezellig en voelt zich gelukkig in dit huis.

Elke dag, is een dag, zoals het dagelijks leven

Wij zijn meer dan tevreden! Welzijn en mens zijn staan op één. Persoonsgerichte zorg is fantastisch, oog voor wat de bewoner nodig heeft. Lijnen zijn kort en afspraken worden nagekomen. Elke dag is een dag zoals het dagelijks leven! Samen lachen, samen leven en samen lief en leed delen. Een dikke 10 voor alle mensen die mijn vader 24/7 met liefde en vol passie verzorgen.

Échte zorg op maat

Kleinschalige locatie met veel persoonlijke, betrokken aandacht! Het huis is sfeervol, de zorgmedewerkers zijn erg betrokken en er wordt écht naar je geluisterd. Iedereen is erg flexibel en er wordt échte zorg op maat geboden.