Over deze locatie

Het Socrateshuis in Apeldoorn maakt wonen met dementie zoals thuis. In Het Socrateshuis bieden we kleinschalige gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Onze bewoners hebben een eigen studio, ingericht met eigen meubels. Er zijn twee mooie, gezellige woonkamers die knus zijn ingericht. Met onze warme en persoonlijke aanpak, zorgen we dat de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk is. Heel anders dan een regulier verzorgingshuis. Het mooiste is; wonen in Het Socrateshuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Socrateshuis

Wonen met dementie in Het Socrateshuis

Het pand aan de Socratesstraat 308 A is volledig gestript en opnieuw opgebouwd, zodat het voldoet aan de eisen en het comfort van deze tijd. De indeling is ruim en overzichtelijk, zodat onze bewoners al gauw de weg weten. Het Socrateshuis biedt een kleinschalige en huiselijke woonomgeving mét de faciliteiten en voorzieningen van een professioneel verpleeghuis voor mensen met geheugenverlies.

In het bestaande gedeelte bevinden zich de keuken, de gemeenschappelijke woonkamers en de dagbestedingsruimte. In de nieuwe aanbouw zijn de twintig studio’s gevestigd, ieder met een zit-/slaapkamer én eigen badkamer. Uiteraard mogen bewoners de studio voor zover mogelijk naar eigen wens inrichten. De meegebrachte spulletjes zorgen al snel voor een vertrouwd gevoel. Het Socrateshuis biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Apeldoorn Straat:Socratesstraat 308A
Postcode:7323 PR Telefoon:055 – 843 00 36

Het Socrateshuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Veel liefde, geduld en begrip voor iedere bewoner

Als ik bij mijn moeder op bezoek kom, valt mij enorm op hoe toegewijd iedere zorgverlener zijn/haar werk doet. Met veel liefde, geduld, begrip, medeleven en zorg voor iedere bewoner. Het valt mij zwaar om mijn moeder zo te zien, maar ik voel mij volledig ontzorgd in de wetenschap dat mijn moeder in erg goede handen is in Het Socrateshuis.

Respectvolle, goede zorg

Het Socrateshuis behandelt de bewoners met respect en zorgt goed voor ze. Ze krijgen de routine, eten en verzorging die ze nodig hebben maar er is ook ruimte voor wandelingen, museumbezoeken en andere evenementen.

Er hangt een huiselijke en gezellige sfeer

Ik vind het een geweldige zorginstelling. Er hangt een huiselijke, gezellige sfeer en het is smaakvol ingericht. Ik vind het fijn dat mijn schoonvader hier mag wonen. Er wordt samen met de mensen gekookt en dat is zeer gezellig. Mijn schoonvader mag overal vrij rondlopen. Dat is zeer fijn. Er staat wel een hek om het gebouw, maar het voelt toch als vrij zijn.