Skip links

Apeldoorn – Het Socrateshuis

Het Socrateshuis maakt van wonen genieten. Net als bij alle andere woonzorglocaties van Dagelijks Leven is er alles aan gedaan om mensen met geheugenverlies zo fijn en zo gewoon mogelijk te laten verder leven. Het huis ligt midden in de wijk Sprenkelaar, in het noordoosten van Apeldoorn en biedt een prachtig uitzicht over het water. Samen met de bewoners maken we regelmatig een wandeling rondom de waterpartijen. Bij goed weer kunnen we de duo-fiets nemen voor een tochtje door de bossen of langs Paleis het Loo.

Het Socrateshuis ligt geheel vrij en is omgeven door een prachtige tuin met knusse zithoekjes, een kippenren en een voederhok voor de vogels. De moestuin is in ontwikkeling, zowel op hoogte als op de grond. Zo is er altijd iets te beleven in de tuin.

Door de ideale ligging hebben we een fijne samenwerking met de Jenaplan basisschool tegenover Het Socrateshuis en de Kinderboerderij Laag Buurlo. Regelmatig komen medewerkers van de kinderboerderij langs met kleine dieren en hebben we kuikentjes en parelhoentjes te logeren. Met dierendag komen geiten bij ons op bezoek. Kortom, Het Socrateshuis ligt niet ergens achteraf, maar ligt midden in het leven.

Het Socrateshuis

Het pand aan de Socratesstraat 308 A is volledig gestript en opnieuw opgebouwd, zodat het voldoet aan de eisen en het comfort van deze tijd.

De indeling is ruim en overzichtelijk, zodat onze bewoners al gauw de weg weten. Het Socrateshuis biedt een kleinschalige en huiselijke woonomgeving mét de faciliteiten en voorzieningen van een professionele zorginstelling voor mensen met geheugenverlies.

In het bestaande gedeelte bevinden zich de keuken, de gemeenschappelijke woonkamers en de dagbestedingsruimte. In de nieuwe aanbouw zijn de twintig studio’s gevestigd, ieder met een zit-/slaapkamer én eigen badkamer. Uiteraard mogen bewoners de studio voor zover mogelijk naar eigen wens inrichten. De meegebrachte spulletjes zorgen al snel voor een vertrouwd gevoel. Het Socrateshuis biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg.

LEVEN

WONEN

GENIETEN

ZORG

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Socrateshuis

Plaats: Apeldoorn
Postcode: 7323 PR
Straat: Socratesstraat 308A
Telefoon: 055 – 843 00 36
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
10 november, Dag van de mantelzorger. Wij willen alle verwanten van onze bewoners bedanken voor hun betrokkenheid, warmte, hulp, liefde en zoveel meer... we hebben als dank iets voor jullie klaar liggen op de locatie.

10 november, Dag van de mantelzorger. Wij willen alle verwanten van onze bewoners bedanken voor hun betrokkenheid, warmte, hulp, liefde en zoveel meer... we hebben als dank iets voor jullie klaar liggen op de locatie. ... Lees meerToon minder

geplaatst op 10/11/19

Comment on Facebook

Tot zo

❤️ zo waardevol

Vanavond kwam marthin unitli bij ons spelen in een relaxte huiskamersetting. Heerlijke muziek, gezellige sfeer. Bedankt marthin!

Vanavond kwam marthin unitli bij ons spelen in een relaxte huiskamersetting. Heerlijke muziek, gezellige sfeer. Bedankt marthin! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 07/11/19

Comment on Facebook

Wat fijn en gezellig. Bedankt daarvoor 👍👌👏

Wat leuk bedankt 👍👍

Dagelijks leven in de top3 van beste werkgevers. Vanmorgen genoten van een heerlijk taartje!

Dagelijks leven in de top3 van beste werkgevers. Vanmorgen genoten van een heerlijk taartje! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 07/11/19

Comment on Facebook

En gefeliciteerd allemaal! Wat een leuk nieuws! 👍🙌👏

Gefeliciteerd🎉

Toppers!💖👏🏼

Toppersssss

Dat zijn mijn collega's Dianne van Asselt - Grefhorst en Chantal Spaargaren-van Wagtendonk Meiden jullie hoofd staat op de taart! 😍 Heb ik die 🎂 gemist vanmorgen? Kristel Slijkhuis👌👍

Mooi he 😂😂😂😂 ook in het Socrates nu een bekende Nederlander 😂😂😂😂😂😂😂

Chantal en Colinda jullie zijn overduidelijk om op te vreten

View more comments