Gewaardeerd met een 9,2

De beste dementiezorg

Bewoners en verwanten waarderen de zorg op onze 99 kleinschalige woonzorglocaties met een 9,2 op ZorgkaartNederland. Dit schitterende cijfer is het gemiddelde uit meer dan 1000 waarderingen op de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. We belandden meerdere jaren op rij in de top 10 beste zorgorganisaties van Nederland. Daar zijn we natuurlijk supertrots op!

Hoe wij het verschil maken? Door de bewoners echt te leren kennen, te zien en te horen waar zij behoefte aan hebben én hen de dagen te laten invullen zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Kortom: ken mij, zie mij, hoor mij, laat mij. Elke dag weer.

Benieuwd naar onze huizen bij u in de buurt? Bekijk dan onze huizenpagina.

Bekijk onze huizen

Een juichende bewoonster samen met een juichende medewerkster van Dagelijks Leven, die gehurkt naast haar stoel zit. Waarom ze juichen? Omdat Dagelijks Leven opnieuw in de ZorgkaartNederland Top 10 staat!

Kleinschalig thuis met eigen kok

U vindt de woonzorglocaties van Dagelijks Leven door heel Nederland. Elk huis heeft 21 studio’s, waarvan één speciaal voor een echtpaar. Elke bewoner richt zijn of haar studio naar eigen wens in met vertrouwde meubels en spullen. Verder zijn er twee huiselijk ingerichte woonkamers, een ruime tuin, een activiteitenruimte en een keuken waarin de kok dagelijks een verse maaltijd bereidt.

Betaalbare dementiezorg mét eigen regie

Ons vaste team biedt mensen met dementie waar nodig ondersteuning en structuur, maar geeft hen vooral zoveel als mogelijk de regie. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Geen zin in een activiteit? Ook geen probleem. Alles mag, niets moet. Bovendien is wonen bij Dagelijks Leven betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Met 99 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland is er altijd een huis bij u in de buurt.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Dit is Dagelijks Leven

Altijd in de buurt

Met ruim 85 woonzorglocaties voor mensen met dementie door heel Nederland is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt!

Betaalbare zorg

Het verschil met andere particuliere woonvormen voor mensen met dementie? Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Eigen kok

In elk huis werkt een kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Bewoners die dat leuk vinden, mogen altijd helpen.

Ruime tuin

In onze ruime, dementievriendelijke tuin kunnen bewoners naar hartenlust wandelen, spellen doen of gewoon lekker een kopje koffie drinken.

Altijd wat te doen

Onze gediplomeerde activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag met zowel groeps- als individuele activiteiten.

Eigen vakgroep

Bij complexe ouderengeneeskundige zorgvragen bieden de specialisten van onze vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ondersteuning.

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk onze huizen